Maura skole ligger ved foten av Nordåsen, med kort avstand til Nannestad alpinsenter, Åslia. Skolen ligger landlig til, men samtidig sentralt og ikke langt fra Gardermoen. Det er fine turmuligheter i nærområde.Skolen har ca 500 elever fordelt på 7 trinn. Vårt motto er: En glad og fargerik skole. På uteområdet finnes hinderløype, husker, baner for fotball, håndball, basketball og skøyter.

 

Meld fra om skolemiljø

Nannestad kommune ønsker at mobbing og andre krenkelser avdekkes raskt. Hvis du som elev eller foresatt opplever at det ikke er trygt og godt på skolen, så er det viktig at du melder fra til skolen med en gang. Det kan du gjøre ved å snakke med kontaktlærer, avdelingsleder eller rektor. Du kan også melde fra ved å fylle ut skjemaet Meld fra om skolemiljø 

Her blir du ført videre til et elektronisk skjema hvor du fyller inn skole, klassetrinn og avsender. Når skjemaet er ferdig utfylt, får du en kode på mobiltelefonen. Legg inn koden og meldingen sendes til rektor ved skolen. Alle opplysninger behandles konfidensielt.

Rektor vil ta kontakt med melder og undersøke saken snarest og innen 5 virkedager. Skolen skal ta barn og foreldre på alvor og sørge for at involverte elever blir hørt.

Kontaktinformasjon:

Skolen:  
Tlf: 66 10 55 30

SFO:
Tlf: 66 10 55 36 
Mobil: 47 46 66 37

Sikker post

Åpningstider:

Skolens telefonen er betjent mellom 08:00 - 15:00

SFO er åpen fra 06.45-17.00.

 

Aktuelt

Hodelus - finn fram lusekammen!

Les mer »

Informasjon fra kommunelegen vedrørende testing og karantene

Les mer »

Alle nyheter

Kalender

Se flere

Her finner du oss