Maura skole ligger ved foten av Nordåsen, med kort avstand til Nannestad alpinsenter, Åslia. Skolen ligger landlig til, men samtidig sentralt og ikke langt fra Gardermoen. Det er fine turmuligheter i nærområde.Skolen har ca 500 elever fordelt på 7 trinn. Vårt motto er: En glad og fargerik skole. På uteområdet finnes hinderløype, husker, baner for fotball, håndball, basketball og skøyter.

 

Meld fra om skolemiljø

Nannestad kommune ønsker at mobbing og andre krenkelser avdekkes raskt. Hvis du som elev eller foresatt opplever at det ikke er trygt og godt på skolen, så er det viktig at du melder fra til skolen med en gang. Det kan du gjøre ved å snakke med kontaktlærer, avdelingsleder eller rektor. Du kan også melde fra ved å fylle ut skjemaet Meld fra om skolemiljø 

Her blir du ført videre til et elektronisk skjema hvor du fyller inn skole, klassetrinn og avsender. Når skjemaet er ferdig utfylt, får du en kode på mobiltelefonen. Legg inn koden og meldingen sendes til rektor ved skolen. Alle opplysninger behandles konfidensielt.

Rektor vil ta kontakt med melder og undersøke saken snarest og innen 5 virkedager. Skolen skal ta barn og foreldre på alvor og sørge for at involverte elever blir hørt.

Kontaktinformasjon:

Skolen:  
Tlf: 66 10 55 30

SFO:
Tlf: 66 10 55 36 
Mobil: 47 46 66 37

Sikker post

Åpningstider:

Skolens telefon er betjent mellom 08:00 - 15:00

SFO er åpen fra 06.45-17.00.

 

Aktuelt

Innskriving av elever på 1. trinn

Innskriving av nye 1. trinns elever til skolestart høsten 2023, vil bli gjennomført i januar 2023. Dette gjelder for alle barneskolene i kommunen

Les mer »

Vigilo, ny kommunikasjonsløsning for skole - hjem

Skolene tar i august i bruk ny kommunikasjonsløsning og skoleadministrativt system, Vigilo.

Les mer »

Alle nyheter

Kalender

Se flere

Her finner du oss