Innhold

Ellinor Edlersdotter
Sang & Kor

 

Ellinor kommer fra Jämtland i Sverige. Hun er utdannet sangpedagog ved musikkhøyskolen i Piteå. Ellinor har jobbet ved forskjellige kulturskoler, videregående skoler og folkehøyskoler, både som lærer og som leder. Kombinerer i dag sin rektorstilling med stilling som sangpedagog ved Nannestad kulturskole. Damekoret Creme Fraiche blir dirigert av Ellinor og dette koret har vunnet internasjonale priser. Ellinor har god erfaring med oppsetning av ulike prosjekter i nærmiljøet, støtter opp der det trengs og brenner for at barn og unge skal oppdage sitt talent, for så å hjelpe de med videre utvikling.

ellinor.edlersdotter@nannestad.kommune.no

Tlf: 66105311 / 97405006

 

Martin Sierrra

Martin Sierra
Dans


Martin Sierra er fra Nannestad, der han begynte å danse som ung. Da han var 19 flyttet han til England for å studere på Paul McCartney skolen LIPA, der han tok en Bachelor (Hons) i Dance and Performing Arts. Martin turnerte Storbritannia som back-up danser og har blant annet opptrådt i Wembley Arena og Royal Albert Hall. Han var også semifinalist i Storbritannias store talentkonkurransen Got To Dance på TV kanalen Sky 1 i 2011, som ble vist i flere land. Martin har undervist barn og voksne både i Norge og utlandet, og underviser nå alle danseklassene i kulturskolen.

martinsierra89@gmail.com

Tlf: 93613034

 

Christoffer Fjeldstad
Kunstverksted  

Christoffer er født i 1978 og bosatt i Åsgreina. Christoffer har sin utdannelse fra Strykejernet kunstskole og Statens Kunstakademi i Oslo. Han er langt erfaring med kunst og har hatt en rekke kunstutstillinger. I sin undervisning vektlegger Christoffer grunnleggende teknikker i tegning, maleri, grafikk og keramikk. Han underviser litt teoretisk med hver av teknikkene men hovedvekten ligger i den praktiske utførelsen. Sjekk ut Christoffer sin hjemmeside: http://www.christofferfjeldstad.no

chr.fjeldstad@gmail.com

Tlf: 92630664

 

 

Georgy Kalmykov
Trombone & Grovmessing

Georgy er født og oppvokst i St.-Peterburg i Russland. Han har sin utdannelse fra St.-Petersburgs Musikkonservatorium og Russisk Musikkakademi i Moskva. I 1994 ble Georgy tildelt 3. Pris i en internasjonal konkurranse for messingblåsere i Niznij Novgorod (Russland). Etter dette jobbet han 10 år som solotrombonist i St.-Petersburgs Stats Symfoniorkester «Klassika». Georgy har også jobbet som vikar ved flere av de store russiske symfoniorkestrene. Han har gjennom flere år spilt aktivt med blåsekvintetten «St.-Petersburg» og har lang erfaring som pedagog. I 2004 flyttet Georgy til Norge og har siden jobbet som freelance musiker, messinglærer og instruktør for ulike korps.

georgyk@online.no

Tlf: 48194276

 

 

Grete Kristin Økern
Drama 

Grete er født og vokst opp i Sørum men er nå bosatt i Maura. Hun er utgangspunktet utdannet førskolelærer men har i senere år tatt videreutdanning innenfor drama, ved Høgskolen i Oslo. Grete sitt hovedfokus i undervisningen er improvisasjon. I tillegg til å undervise i kulturskolen er Grete aktiv korsanger i Nannestadkoret «NoName».

greoekha@online.no

Tlf: 92695262

 

 

Lars Österholm
Messinginstrumenter 

Lars er født og oppvokst i Sverige men er for tiden bosatt i Eidsvoll. Han underviser på messinginstrumenter. Lars har to år med musikkstudier fra Musikkonservatoriet i Falun, 5 års musikkutdanning fra Musikkhögskolan i Malmö, samt en master i utøvende musikk, fra våren 1999. I tillegg til jobben i Nannestad kulturskole underviser Lars både i Eidsvoll og Gjerdrum kulturskole. Han dirigerer også flere korps.

larsosterholm@hotmail.com

Tlf: 48050731

 

 

Marcus Lewin
Slagverk & Band 

Marcus er født i 1970 og vokst opp i Sverige men er for tiden bosatt i Oslo. Sin utdannelse har han fra Södra Latins Musikgymnasium i Stockholm. Marcus har lang erfaring som slagverkspedagog, både i Norge og Sverige. I tillegg til å jobbe i kulturskolen underviser han også flere korps samtidig som han jobber freelance og har privatelever. Marcus har tidligere vært aktiv medlem i gruppa «The Brazz Brothers». Han har også spilt med kjente artister som Ole Edvard Antonsen, Heine Totland, Magnolia Jazzband, Frode Alnæs og mange flere, samt Kringkastingsorkestret.

marcus.lewin@gmail.com

Tlf: 41338007

 

 

Polina Pedersen
Piano 

Polina er født og oppvokst i St.-Petersburg i Russland. Hun har sin utdannelse fra St.-Petersburg med hovedfag i piano, kordireksjon, sang og undervisningsmetodikk. Polina har også en videreutdannelse i «Musikk for småskole og barnehage» fra Høyskolen i Oslo, samt en master i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo. Polina er i ansatt som pianolærer i Nannestad kulturskole og Gjerdrum kulturskole. Hun jobber også som organist i Nannestad.

polina.pedersen@yahoo.no

Tlf: 63993099 / 93436097

 

 

Stein Magne Eggen
Administrasjon & Trekkspill

Stein Magne er bosatt i Asker. Opprinnelig kommer han fra Lom i Gudbrandsdalen, et sted med sterke folkemusikktradisjoner. Han har sin utdannelse fra Norges musikkhøyskole i Oslo, der han har studert 4 år bachelor i utøvende folkemusikk, med trekkspill som hovedinstrument. I tillegg har han studert praktisk pedagogisk utdannelse og administrasjon og ledelse, dette også ved Norges musikkhøyskole. I tillegg til å jobbe i kulturskolen er Stein Magne ansatt som musikkpedagog ved Midtbygda barneskole i Røyken. Han er aktiv i folkemusikk og gammeldansmiljøet i landet og har flere gode plasseringer i nasjonale tevlinger. Stein Magne spiller aktivt i gammeldansgruppa «Syvers» og i Lom Spelmannslag.

stein.magne.eggen@nannestad.kommune.no

Tlf: 92232463

 

 

Thomas Szabo Varkøy
Gitar

Thomas er bosatt i Oslo. Opprinnelig kommer han fra Jeløya i Moss. Han har han en bachelor i utøvende jazz og pedagogikk fra Universitetet i Stavanger. Thomas er ansatt ved Nannestad kulturskole, Gjerdrum kulturskole og Høyskolen i Staffelsgate, Oslo. I tillegg til å undervise er Thomas freelancemusiker og spiller i diverse band. Gitar er hovedinstrument men Thomas trakterer godt bass også.

szabojazz@gmail.com

Tlf: 95274425

 

 

Jakob Söderström
Klarinett

Jakob er fra Boden i Sverige men nå bosatt i Jessheim. Jakob har satset på musikk fra videregående skole og gikk etter det 1 år på Framnäs folkhögskole. Etter dette ble han konsertmester i Armens Musikkår. Jakob har studert 4 år på musikkhögskolan i Göteborg og 2 år på musikkhögskolan i Piteå. I tillegg til stillingen som klarinettlærer i Nannestad jobber Jakob også i Ullensaker og i Nes. Jakob jobber ellers freelance og har spilt i Gothenburg Wind Orchestra (GWO).

Jackesoderstrom@hotmail.com

Tlf: 45257017

 

 

Geir Moe Daasvand
Saksofon

Geir er født i Oslo men bodde i løpet av barndommen flere steder utenfor Norge. Da han som 12 åring flyttet tilbake til Oslo begynte han å spille i korps. Etter et år på ingeniørhøgskole bestemte han seg for å satse på et liv innen musikk. Først gikk han et år på Toneheim folkehøyskole før han studerte bachelorgrad i musikkpedagogikk i Stavanger med jazz saksofon som hovedinstrument. Geir dirigerer flere korps på Østlandet, fra barn og juniorkorps til voksenkorps. Han er freelancemusiker og aktiv i flere band.

geir.moe.daasvand@gmail.com

Tlf: 92239007

 

 

 

 

Martin Sandvik Gjerde                                                                                                           Piano/Bass

martinsgje@gmail.com

Tlf: 978 18 304


Publisert: 02.12.2016 08:00:59
Sist endret: 02.12.2016 08:10