Alle nyheter

• Oppstart høst 2019

Oppstart for undervisningen på kulturskolen er i uke 35.

• Guttedans på kulturskolen

Vår dyktige danselærer ved kulturskolen, Martin Sierra, starter opp med en ren guttegruppe til høsten.

• UKM Nannestad 2019

Ungdommens Kulturmønstring 2019

• Overrekkelse av Kulturpris og Stipend til unge lovende utøvere

Tirsdag 8. januar fikk Jorun M.H Skryseth overrakt Kulturprisen ved en offisiell markering i Kommunestyresalen. Tina Røe Skaar mottok samtidig kommunens Stipend for unge lovende utøvere. Kulturskolen med lærere og elever hedret prisvinnerne med musikalske innslag. Ordfører Hans Thue og varaordfører Karl Henrik Laache (leder for Oppvekst- og kulturutvalget) stod for overrekkelse av pris og stipend.

• Blodrød Hjemkomst

Blodrød Hjemkomst i Nannestad kommunehus

• Nytt skoleår

I uke 35 starter kulturskolen opp igjen

• Skuronnfest 2018

Nannestad kommune arrangerer Skuronnfest 7. og 8 september i samarbeid med Bygdemuseet og frivillige lag og foreninger i Nannestad. Arrangementet markerer de nasjonale Kulturminnedagene hvor årets tema er Typisk norsk - ikke bare norsk.

Les saken »

• Endringer i timeplan for danseundervisning

Det har blitt forandringer i timeplanen for danseundervisningen

• Nye danseklasser i Nannestad

Kom og dans med Martin Sierra

• Tilskudd til festivaler i Akershus

Det er muligheter for å søke om tilskudd for å lage festival eller festivaltiltak for å videreutvikle eksisterende festivaler. Søknadsfristen er allerede 1. mai.

Publisert: 14.12.2016 12:40
Sist endret: 19.12.2016 14:51