Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider:

Mandag - admin 10-15   Undervisning til 18.30

Tirsdag - admin 10-15 Undervisning til 19.00

Onsdag - admin 13-15 Undervisning til 21.00

Torsdag admin 12-15
Undervisning til 18.00

Fredag Stengt

Aktuelt

17. mai arrangement i Nannestad

Det blir folketog i Nannestad sentrum. Oppmøte kl. 14.30. Vel møtt til alle som vil delta. Fra ca. 16.00 blir det festforestilling på Nannestad videregående skole. Se plakat for mer informasjon. Informasjon om arrangement hos de forskjellige skolene kommer senere.

Les mer »

Tilskudd til festivaler i Akershus

Det er muligheter for å søke om tilskudd for å lage festival eller festivaltiltak for å videreutvikle eksisterende festivaler. Søknadsfristen er allerede 1. mai.

Les mer »

Alle nyheter

Ved Nannestad kulturskole kan du velge mellom mange forskjellige kunstformer.

Vi i kulturskolen kan hjelpe deg i gang med en ny hobby, eller hjelpe deg videre mot drømmen om å bli musiker, kunstner, danser eller skuespiller. Vi har lærere med god kunnskap, bakgrunn og utdannelse som hjelper deg fremover på din vei.

Vi tilbyr grupperundervisning og individuell undervisning, hovedsaklig på vår kulturskole i Nannestad. Noe av undervisningen foregår også ved kommunens barneskoler, samt på kommunehuset.

I kulturskolen treffer man nye venner og får mange flotte opplevelser. Sammen setter vi opp små og store forestillinger og kunstutstillinger gjennom hele skoleåret. Vi ønsker å være et ressurssenter for bygda og formidle glede, mening og kunnskap til kommunens innbyggere.

Kalender

Se flere »