Innhold

Om månedens frivillig

Vi vet at det rundt omkring i alle lag og foreninger jobbes intenst og iherdig på alle nivåer og det er så mange frivillige ressurser som fortjener å bli anerkjent og hedret for sin innsats. Dette er tanken bak ‘månedens frivillig’ hvor lag og foreninger nominerer den eller de som dere mener fortjener en ekstra honnør. Det kan være den ivrige kioskvakta eller speaker på hjemmekamper, eller det dedikerte styremedlemmet som alltid stiller opp.

Månedens frivillig januar

Nina Laaveg er en engasjert dame som er veldig aktiv i frivilligheten i Nannestad. Nina er frivillig blant annet som natteravn, på fritidsklubben og for Nannestadfestivalen. - Det gir så mye glede å se unge kose seg, sier hun. - I tillegg treffer man andre frivillige og blir kjent med folk på en annen måte. Det er så morsomt og koselig, jeg ville ikke vært det foruten!

Månedens frivillig februar

Ida Rudshaugen er som mange andre ildsjeler. Hun har mange jern i ilden. Annenhver torsdag finner du henne på Holter kulturhus (tag), der hun arrangerer Kulturkafé. Hun koker kaffe, steker vafler og selger brus mens gjester i alle aldre hygger seg med håndarbeid, quiz, brettspill eller en liten jamsession.

Månedens frivillig mars

Hjerterommet i Nannestad nominerer Eva Østby Johansen og Kari, som hver mandag henter mat på Matsentralen, forbereder og deler ut mat til ca. 35 personer. 

 

Månedens frivillig april

Nannestad skytterlag ønsker å nominere vår unge seniorskytter, Lars David Øvrum Jr, til månedens frivillig. 
De siste 3 år har Lars David hatt mange oppgaver i vår rekruttgruppe. Han har vært ungdomsleder i 2 år. Det har vært undervisning, skyteskole, teori og praksis og skyteundervisning i regi av Det frivillige skyttervesen.
Det vi spesielt vil trekke frem er at under alle nedstengningene ved Covid -19 gjorde han alt slik at våre rekrutter og ungdommer skulle få noe undervisning og skytetrening.

Månedens frivillig mai

Nannestad kunstforening nominerer Nannestad og Bjerke løypekjørerlag til månedens frivillig.
Vi mener løypekjørerlaget fortjener en ekstra honnør for sin innsats for folkehelsa i Nannestad gjennom alle vintermånedene. 
Løypekjørerlaget kjører hver vinter opp – og vedlikeholder – skiløypene i Nordåsen, løyper på kryss og tvers i bygda, samt Moreppenrunden så sant det er snø. De tilbyr med dette barn, unge, voksne og eldre et lavterskeltilbud som lyser opp vinterhverdagen og gir oss muligheten til å nyte naturens og vinterens gleder.


Publisert: 11.04.2022 12:12:51
Sist endret: 05.05.2022 15:29