Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Barn

Vår barneavdeling har et godt utvalg av pekebøker, billedbøker, lettlestbøker, koselige, spennende og skumle bøker og lydbøker. Faglitteratur har vi også. 

I barneavdelingen er det muligheter for at barna kan leke, se i og lese bøker. Det er også muligheter for de voksne å sitte ned og lese for barna.

Biblioteket tilbyr også PlayStation 4, for spill og moro.

Rett før påske arrangerer vi vår populære påskeeggjakt, og i forbindelse med sommerleseaksjonen arrangerer vi iskremfest. 

I løpet av året er det også noen arrangement for barn i biblioteket, følg med på kalenderen vår eller kom innom biblioteket og få programmet vårt.

Barnehagebarn

Lesestund

Barnehagene kan bestille lesestund på dagtid, vi vil helst at barna kommer til biblioteket, men vi kan også kjøre ut til barnehagen for å ha lesestund der.

 

Bokkasse

Bestill gjerne en kasse med bøker som kan stå i barnehagen i inntil to måneder. Enten kan bibliotekaren velge ut bøker, eller barnehagen kan komme med ønsker. Det er normalt 30 bøker i én bokkasse.

 

Skolebarn

Biblioteket arrangerer litterære arrangementer der vi ønsker flest mulig deltakere, så følg med på hva som skjer i biblioteket!

 

5. klassebesøk 

Hver vår får kommunens 5. klasser tilbud om et kombinert besøk i biblioteket og bygdemuseet. I Biblioteket får de en innføring i bibliotekbruk, de får sitt første lånekort og blir gjerne presentert for nye og gode bøker.

 

6. klassebesøk

Som en oppfølging til 5. klassebesøket, besøker barnebibliotekaren i perioden januar-mars skolene for å presentere nyutkomne og anbefalte bøker. Det er mulig å få en bokkasse ved dette besøket. 

 

Bokkasse

Kasser med bøker kan bestilles. Velg innhold eller tema selv, eller få bibliotekaren til å sette sammen en god blanding.

 

Ungdom

Ungdomsavdelingen er fylt med bøker og lydbøker, blant annet spenning, krim, romantikk, fantasy, faglitteratur. I ungdomsavdelingen har vi et ungdomsrom hvor de kan lese bøker, blader eller spille spill, som for eksempel sjakk. Her finnes også tegneseriene, manga'n og tegneserieromanene våre. 

Biblioteket tilbyr gratis wifi og utlån av PS4 til bruk i biblioteket.

 

8.klassebesøk

Ved oppstart til ungdomsskole får elevene en innføring i hvordan biblioteket kan være til hjelp i skolearbeidet.

Nasjonal spilldag

I forbindelse med Nordisk spilldag i november hvert år arrangerer bibliotekene i landet Nasjonal spilldag, noe vi er med på. Denne dagen rigger vi opp PS på storskjerm, arrangerer konkuranser og har det gøy. Dette er for alle aldere for vi har spill for de fleste.

 Nordisk spilldag

 

 

For bestilling av bokkasse eller påmelding til arrangement, send epost til Nannestad bibliotek eller
ring 66 10 53 19

 


Publisert: 23.12.2016 12:33:59
Sist endret: 23.12.2016 12:33