Nannestad bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider

Mandag 10.00-15.30
Tirsdag 10.00-19.00
Onsdag Stengt
Torsdag 10.00-19.00
Fredag 10.00-15.30
Lørdag 10.30-13.30

Åpningstider ved høytider og ferier kan avvike

Nytt i biblioteket

 • Simon, Francesca : Rampete Robin raner banken

  Forlaget skriver om denne boka:

  Her kan du høre fire nye lattervekkende historier om Rampete Robin. Han fortsetter å gjøre det han er best til - nemlig å planlegge slik at han får det akkurat som han selv vil.

  En lørdag må Rampete Robin være hos nabojenta Gretne Grete hele formiddagen, han som aller helst liker å tilbringe hele dagen foran TV-en. Hva skal han gjøre? Vi får også høre om Perfekte Peters sjørøverbursdag, Rampete Robins skoleavis og om den gangen Robin, Peter og Grete spilte verdens feteste spill.

 • Simon, Francesca : Rampete Robin og talentkonkurransen

  Forlaget skriver om denne boka:

  Fire nye historier om den rampete, men uimotståelige Rampete Robin! Og som vanlig finner Rampete Robin på de utroligste ting.

  Denne gangen er det full krig om fjernkontrollen hjemme hos Rampete Robin og broren Perfekte Peter. På skolen skal det være valg, og hvem andre enn Gretne Grete og Rampete Robin kjemper om å bli elevrådsleder? Videre får vi høre hvordan det gikk da Rampete Robin fikk feil presang, og den siste av de fire historiene handler om Rampete Robin og talentkonkurransen.

 • Sager, Mari : Monster-Frida ; Doktor-Frida

  Forlaget skriver om denne boka:

  Her er to historier om Frida samlet. "Monster Frida": Vesle Frida er en litt smårampete jente på fem, snart seks år. Hun har nettopp mistet sin første tann og i tillegg skal hun være med pappa på jobb. Men det er ingen som ser at hun har mistet en tann, de er bare opptatt av hvem Frida ligner på. Noen synes hun ligner på morfar, andre synes hun og søsteren er like som to dråper vann. Frida synes de snakker så rart alle sammen. Frida blir frustrert. I "Doktor-Frida" har Frida fått doktorsett til jul, og nå er hun på vei til naboen Odd. Mens Odd er ute et ærend, lager Frida skøyteis foran trappa hans. Men kona til Odd, Tullik, sklir og faller på isen. Da må selvfølgelig Frida hjelpe til. Hun plastrer og ordner, men Tullik en en vanskelig pasient.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Lima strand stenges for Limaspillet

I forbindelse med forberedelser stenger Lima 16.8 til 3.9.

Les mer »

Skuronnfest 2017

Sett av datoene 8. - 9. september til Skuronnfest her i Nannestad.

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss