Nannestad bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Ordinære åpningstider

Mandag 10.00-15.30
Tirsdag 10.00-19.00
Onsdag Stengt
Torsdag 10.00-19.00
Fredag 10.00-15.30
Lørdag 10.30-13.30

Åpningstider ved høytider og ferier kan avvike

 

Nytt i biblioteket

 • Uri, Helene : Fordi jeg elsker deg

  Fredrik har verdens største smil. Han er verdensvant, han vet alltid hva han skal si. Alle som treffer ham, blir betatt. Og nå er Elin blitt kjæresten hans. Tenk at det skulle skje! At hun skulle bli som hovedpersonen i en romantisk film. For det er slik det føles. Helt til tekstmeldingene fra Bjørn begynner tikke inn. Og det verst tenkelige skjer.

  Fordi jeg elsker deg er Elins historie. En historie om kjærlighet og forelskelse, om manipulering, mishandling og svik.

 • Grimstad, Lars Joachim : Barna som forsvant

  Dette er ikke historien om Teddy Fahr, taxisjåføren med historiens lengste hentesveis som bestemmer seg for å bli Norges nye statsminister fordi han synes det er for lite potetgull og for mye luft i potetgullposen. Det er historien om sønnen hans, Finn. Og om barna som forsvinner. En morsom, spennende og sprø fortelling.

  Finn Fahr vil egentlig at ting skal være som de er, men får livet snudd på hodet idet faren plutselig blir statsminister. Og når Finn endelig har flyttet inn i statsministerboligen, begynt på ny skole og fått seg både en ny bror med talefeil (Kimmelim, en gave fra diktatoren i Nord-Boresia) og en ny venn (Sunniva, med klassens hardeste kanonballkast) - så begynner mystiske og ubehagelige ting å skje.

  «Barna som forsvant» er en morsom barnelydbok for barn fra ca åtte år og oppover.

 • Grimstad, Lars Joachim : Solkongen

  Statsminister Fahr og Sønn er tilbake! «Solkongen» er oppfølgeren til den elleville og kritikerroste «Barna som forsvant». Hva skjer hvis all oljen brått forsvinner og Norge blir et lutfattig land? Et land der bilene står, skolene stenger og ingen har råd til nye Playstation-spill? Et land der man må skyte kråker i gatene for å ha mat på bordet? Og ikke minst - hva skjer om faren din får skylda for alt sammen? «Solkongen» handler om det man er redd for her i livet. Om å stå med ryggen mot veggen og sparke fra. Om å legge ut på en reise der farer og fiender truer på alle kanter. Om norsk bortskjemthet, svenske elgjegere, gamle neandertalere og gærne statsministre. Og om at man bør være veeeldig skeptisk til voksne menn som tar mye solarium.

Se flere »

Kalender

Se flere »

Aktuelt

Bokbad med Else Kåss Furuseth

Bokbad med Else Kåss Furuseth på Nannestad bibliotek 15. november kl. 19.00 i forbindelse med hennes nye bok "Else går til psykolog". Servering og salg av bøker med boksignering etter samtalen.

Les mer »

Fredagstreffet: Øst for sol. Vidar Sandbeck 100 år

En konserthyllest med Guren Hagen. Fredag 23. november kl 11.00 i Nannestad bibliotek.

Les mer »

Alle nyheter

Nyttige Apper

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss