Lurer du på hva som er tilgjengelig som fritidsaktiviteter her i kommunen? Her er en liste med fritidsaktiviteter for ungdommer i alderen 13 år +, i Nannestad kommune.

Bjerke IL fotball

Alle er hjertelig velkommen som medlem i Bjerke IL fotball. Det være seg om du er aktiv selv, har barn som spillere eller rett og slett ønsker å være en støttespiller i klubben. Bjerke IL fotball er den største klubben i Nannestad når det gjelder organisering av barnefotballen.

Kontakt? Ring Odd Arvid Rønning på 95824160, eller send en e-post til styret@bjerkeilfotball.no

http://bjerkeilfotball.no/

Bjerke IL ski

Derson du er født med ski på beina, eller så vidt vet hva en mystisk ski er for noe, så er du hjertelig velkommen hit.

Kontakt? Ring Kjartan Roland på 41902370, eller send e-post til leder@bjerke-il.no

http://www.bjerke-il.no/

Bjerke jeger- og fiskerforening

Bjerke jeger- og fiskerforening, eller BJFF som forkortelsen blir, tilbyr jakt og fiskemuligheter i flotte vann, elver og terreng. For jeger, sportsfisker eller naturbrukere i alle aldre er BJFF et naturlig valg på Øvre Romerike.

Kontakt? Send Johnny F. Andersen en e-post på johnny.a@online.no

Bjerke jeger- og fiskeforening

Btweens 5-7 klasse

Btweens er en møteplass for alle i 5-7 klasse. En dag i måneden møtes vi for å gjøre ting sammen. Det kan være alt fra hobby aktiviteter til klubbkveld, spill, dans, uteaktiviteter. I regi av trosopplæringen i Nannestad og Nannestad Kirke. Gratis tilbud.

Kontakt? Ring Tone Slettmoen Alme på 47640582, eller send e-post til tone.slettmoen.alme@nannestad.kommune.no

Danselåven sportsdansklubb

Danselåven Sportsdansklubb er en gjeng med sportsdansere og showdansere som holder til på Danselåven i Maura. De trener ca. 10 timer dans i uka, og i tillegg tilbyr de privattimer og egentrening. Hovedtreneren er Bente Nettum.

Kontakt? Send e-post til Bente Nettum på danselaaven@hotmail.com

http://www.danselaaven.com/

Evangeliehuset

Evangeliehuset er en frikirkelig menighet knyttet til pinsenettverket i Norge. Menigheten er aktiv og tilbyr fritidsaktiviteter til flere aldersgrupper.

Knutepunktet for alle barn 2-10 år. Til og med 5.Klasse på Onsdager kl 18:00-19:45 i Oddetalsuker. Fellesamlig med sang, dans, loddtrekning og ord for dagen. Div hobby, lek, inne-aktiviteter som fotball, landhocey mm. Kontakt: Barneleder, Renate Wikstrøm. Mobil: 920 27 245 Epost: renate@hyggeutleie.no

Klubben 6.-7 klasse på Fredager 18:00-10:45 i oddetalsuker. Kiosk, Div Tv Spill. Bortennis, biljard, samling med ord for dagen. Kontakt: Ungdomsleder, Marita Winge Wethelund. Mobil: 957 72 131. Epost: marewing@gmail.com

Safe Sone 8.klasse og oppover på Fredager 20:00-22:00 i oddetalsuker. Kiosk, Tv spill, bortennis, biljard mm. Fellessamling med ord for dagen. Kontakt: Ungdomsleder Raymond Løvstad, Mobilnr: 472 57 652. Epost: raymond.lovstad@gmail.com

Kontakt? Ring Lars Kraggerud på 97779700, eller send e-post på evhuset@online.no

https://www.evhuset.no/

Gruvelia Sykkelklubb

Barnetreninger ved Eltonåsen skole tirsdager 18-1930, og der er det egen terrengpark ved Eltonåsen skole som er åpen for alle. Oppstart etter påske og sommeravslutning med miniritt og servering siste tirsdag før skoleferien. Oppstart igjen etter skolestart og avsluttes med tur til Trysil siste helga før høstferien.

Gruppene deles inn etter alder. Voksengruppe på tirsdag, torsdag, og søndag.

Det arrangeres også barneritt samtidig som voksenrittet ved Storøyungvillaen 2. helgen etter Birken.

Kontakt? Send en e-post til Bjørn Lage Edvardsen på styret@gruveliask.no

Holter 4H

4H er en organisasjon som vil være med å utvikle aktige og engasjerte ungdommer, og gjerne gi dem ansvarsfølelse ovenfor natur og samfunn, og hjelpe med å utvikle respekt ovenfor dette også. Nesten 15 000 norske barn og unge er medlem i 4H Norge, og vet hvor spennende, morsomt og utfordrende det kan være.

Kontakt? Send en e-post til Ane Aasen Hveem på a-hvee@online.no

https://4h.no/akershus-og-oslo/

Holter Idrettsforening

Holter idrettsforening ble stiftet 3. juni 1918 og er i dag Nannestad kommunes tredje største idrettslag med ca. 350 medlemmer. Idrettsforeningen har lange tradisjoner og tilbyr per i dag idrettstilbud innen håndball og fotball.

Kontakt? Send en e-post til holterif@gmail.com

http://holter-if.idrettenonline.no/

‍Holter jeger- og fiskerforening

Liker du fiske og jakt? Da er det bare å ta kontakt med Holter jeger- og fiskeforening.

Kontakt? Send Hugo Nyholt en e-post på hugnyho@online.no

Klippen Nordmisjon

Klippen Normisjon er eier av Klippen Bedehus, Åsvegen 347, 2030 Nannestad. Foreningens formål er å samle kvinner, menn, ungdom og barn til oppbyggelig samvær og å vinne andre for Kristus.

Ta kontakt med Thomas H. Lyshug på telefon 97039402 eller e-post thomas.lyshaug@outlook.com.

Kulturskolen

Nannestad Kulturskole er til for å gi deg muligheten til å komme i gang med en ny hobby, eller hjelpe deg videre mot drømmen om å bli musiker, kunstner, danser eller skuespiller. Vi har lærere med god kunnskap, bakgrunn og utdannelse som hjelper deg fremover på din vei.

På kulturskolen treffer man nye venner og får mange flotte opplevelser. Sammen setter vi opp små og store forestillinger og kunstutstillinger gjennom hele skoleåret. Vi ønsker å være et ressurssenter for bygda og formidle glede, mening og kunnskap til kommunens innbyggere.

Det er mange forskjellige fag å velge mellom, og du kan se gjennom dem her.

Vi tilbyr gruppeundervisning og individuell undervisning, hovedsakelig på vår kulturskole i Nannestad. Noe av undervisningen foregår også ved kommunens barneskoler, samt på kommunehuset. 

Kontakt? Ring kulturskolerektor Trude-Sofie Olavsrud Anthonsen på 66 10 50 00, eller send en e-post til kulturskolen@nannestad.kommune.no

Nannestad & Gjerdrum Røde Kors

Nannestad Røde Kors Hjelpekorps ble stiftet 22. mai 1979, og tok senere navnet Nannestad og Gjerdrum Røde Kors Hjelpekorps. Vi dekker kommunene Nannestad og Gjerdrum, og vil ha deg med på laget enten som passiv eller aktiv medlem. Røde Kors Hjelpekorps utgjør et frivillig beredskapslag for bl.a. ulykker og søk etter savnende personer. Vi er aktive i ditt lokalmiljø, men bidrar også andre steder. Besøk oss på Gamle Eltonvei 5 i Nannestad.

Kontakt? Ring Øyvind Ordemann på 91397672, eller send e-post til leder@ngrkh.org

http://www.ngrkh.org/

Nannestad 1. speidergruppe

Hver tirsdag holder vi på ved Haugastør i Maura med forskjellige aktiviteter. Speidergruppen er i dag for barn i 5.klasse og oppover.

Kontakt? Ring Angelica Balchen på 47269206, eller send e-post til nannestad1speidergruppe@gmail.com

NIL Svømming 

Svømming er en idrett for bredde og topp, hvor barn fra 3 måneder til godt voksne kan ha glede av mosjon og bevegelse.

Vi har kurs og treningspartier for alle nivåer, og det er vanntilvenning for både barn og voksne. Hos oss finner du noe for deg eller ditt barn.

Kontakt? Send en e-post til svomming@nannestadil.no for info om treningspartier.

https://www.tryggivann.no/

NIL Snowboard

NIL Snowboard er en undergruppe av Nannestad idrettslag. Vi har tilbud til barn og ungdom fra 6 år og oppover. Om høsten trener vi i Nannestadhallen og om vintern finner du oss i Nannestad skisenter.

Kontakt? Ring Espen Haldorsen på 93055305, eller send en e-post til espen.haldorsen@hotmail.com

Nannestad IL Håndball

Håndballklubb for bredden.
Vi er også arrangører for Nannestad Cup, som går parallelt med Nannestadfestivalen. Besøk oss i Nannestadhallen.

Kontakt? Ring Tore Alm på 90073977 eller send e-post til nannestad@ronhandball.no

http://www.nannestadhandball.no/

Nannestad IL fotball

Fotball er en kjempestor sport, og vi i Nannestad IL har en fotballgruppe for unge i alderen 7-13 år. Besøk oss i Nannestadhallen, og bli gjerne med på en av Norges største sporter!

Kontakt? Send en e-post til Knut Arne Andersen på hjkristi@online.no

https://www.nannestadil.no/

Nannestad bygdeungdomslag

Nannestad Bygdeungsomslag er et lokallag under Akershus Bygdeungdomslag. En organisasjon av, med og for ungdommer, som jobber for mer aktivitet i bygdene!

Kontakt? Send en e-post til Lasse Patrick Johansen-Richardsen på lassepj-r@hotmail.no

https://www.facebook.com/NannestadBu/

Nannestad hestesportklubb

Nannestad Hestesportklubb ble stiftet 15. oktober 2003 og ble i 2004 tatt opp som medlem av Norges Idrettsforbund, med Norges Rytterforbund som særforbund. Dette gjør at våre medlemmer kan få utstedt lisens via Nannestad Hestesportklubb, slik at man kan starte i offisielle stevner. 
Klubben har medlemmer i alle aldre som har en felles interesse: HEST! 
Vi er aktive innenfor s
prang, dressur, voltige, distanse, feltritt og kjøring.

Kontakt? Send Gro Anitha Bråten en e-post på stevne.nannestad@gmail.com

https://www.nannestadhestesportklubb.com/

Nannestad natur og ungdom

Natur og Ungdom er Norges største miljøvernorganisasjon for ungdom. Nannestad Natur og Ungdom er et lokallag av Natur og Ungdom og jobber med lokale miljøsaker.

Kontakt? Send en e-post til Aurora Helene Vannebo på aurorahelene.vannebo@yahoo.com

Nannestad skytterlag

Vårt anlegg ligger ved Rustadmoen (inn mot Sjonken). Her har vi skytebaner på 15m,100m og 300m. Alle med elektronikk, samt 100 m med skivetralle.

Her har vi ungdommer fra 10 år og oppover, som trener hver uke.

Har du lyst å prøve skyting med rifle, ta kontakt og besøk oss gjerne. 

Kontakt? Send en e-post til nannestad@skytterlag.no

https://dfs.no/

Nannestad sportskytterlag

Nannestad Sportskytterlag holder til i kjelleren på Bjerke Vel, inngang øst. Besøk oss gjerne. Vi skyter i grenene rifle og pistol.

Kontakt? Ring Thor Egil Brustad på 90516793, eller send e-post til thbrust@online.no

Nannestad turlag

Nannestad Turlag er lokallag av Den Norske Turistforening Oslo og omegn. Vi arbeider med å rydde og merke blåstier, arrangerer fellesturer og generelt for å fremme det enkle friluftslivet i kommunen. Bli gjerne med på laget!

Kontakt? Ring Karl Henrik E. Laache på 90522476, eller send en e-post til nannestadturlag@dnt.no

http://www.nannestadturlag.no/

NLS Romerike Krets

Norges Livredningsselskap Romerike Krets er en frivillig organisasjon som jobber for å fremme svømmeferdigheter og livreddende kunnskap, først og fremst blant barn og unge, men også voksne. Vårt formål er å jobbe for å forhindre drukningsulykker ved å arrangere kurs slik at flest mulig kan livredning, svømming og førstehjelp.

Vi tilbyr kurs i baby- og småbarnssvømming (fra de er 3 mnd) til førstehjelpskurs og livredningskurs for over 1400 barn og unge opp til 25 år inkludert livredningstrening som aktiv sport/treningsform. Vi har kurs i 14 ulike basseng i Romerike hvert år, deriblandt har vi grupper på Nannestad. Sporten er en svært viktig rekrutteringsplattform for profesjonelle livreddere, samtidig som mange unge lærer seg livreddende kunnskap på en proaktiv og morsom måte.  

Kontakt? Send en e-post til kontor@nls-romerike.no og sjekk her for mer info.

www.nls-romerike.no

Vi er en del av Nannestad idrettslag, og vi driver med klatring i Nannestadhallen og på utefelt.

Kontakt? Ring Karen Hoel på 90012692, eller send e-post til Info@rettiveggen.no

School of Rock

School of Rock er et gratis tilbud for gutter og jenter mellom 10 og 25 år som ønsker å utvikle seg innenfor musikk. Vi hjelper deg å danne band i våre øvingslokaler, og vi har opplæring på gitar, bass, trommer og piano. I tillegg kan du lære mye om scenearbeid, låtskriving, musikkproduksjon og studioinnspilling. School of Rock er et sted å være og et sted å lære! 

Vi møtes hver onsdag fra 18.00-21.00 i Holter Kulturhus. Velkommen!

http://schoolofrock.no/

Hvor er School of Rock?

Skolekorpset i Nannestad

Skolekorpset i Nannestad er for deg som er glad i musikk og ønsker å lære å spille et blåseintrument eller slagverk. Vi spiller musikk med variert innhold og her er det plass for alle i et godt fellesskap, både musikalt og sosialt!

Utover ordinære ukentlige øvelser arrangeres det seminarer og turer med variert innhold, samt sosiale eventer hvor trivsel og moro er i fokus. Vi har plass til fler musikanter i troppen, kanskje du har lyst å bli med?

Vi møtes på tirsdager i kommunehuset i Nannestad
Rekrutter : kl 1730 – 1830
Juniorer: kl 1730 – 1900
Hovedkorps: kl 1830 – 2100

Kontakt? Sjekk nettsiden https://www.skolekorpsetinannestad.no/ eller ta kontakt med Erland Kogstad på e-post nannestadkorps@gmail.com.

Ung husflid - Nannestad husflidlag

Nannestad husflidslag holder til på Heimskringla, Gamle Kringler skole, og her er det aktiviteter de fleste dager i uka. Det er ikke krav om medlemsskap for å delta på noen av våre aktiviteter (men det lønner seg selvfølgelig å være medlem).
Ung husflid møtes ca. en gang i måneden, og er et tilbud til barn og unge fra 8 år og oppover. Vi er ca. 120 medlemmer, og vi har plass til mange flere. Så du er velkommen som medlem! Vi har gode rabattavtaler hos lokale butikker, og gir rabattert kurspris til alle medlemmer i Norges huflidslag. For mer informasjon om kurs og andre aktiviteter, sjekk vår Facebook-side: www.facebook.com/nannestadhusflidslag/

Kontakt? Send e-post til Marit Dalen på tiramjo@yahoo.no

http://www.nannestadhusflidslag.com/

Ungdomsklubben

Nannestad ungdomsklubb er et kommunalt fritidstilbud for deg som går på ungdomsskolen. Vi har shuffleboard, biljardbord, bordtennis, air hockey, musikkanlegg, tv med ulike spill og egen kiosk. Om du bare har lyst til å treffe venner eller lytte til musikk eller se en film, er det også muligheter for det.

Vi ønsker at dere som bruker klubben skal kunne påvirke det som skjer, og alle er derfor velkomne til å komme med forslag til aktiviteter, åpningstider og hvilke utstyr som skal være klubben. Ungdomsklubbens formål er å være et trygt og rusfritt tilbud til ungdom, og vi samarbeider også tett med kommunens utekontakter. På klubben skal du alltid kunne møte og snakke med trygge voksne.

Ungdomsklubben følger skoleruta og holder åpent kl 18-22 hver torsdag. Klubben er stengt i skoleferiene, og eventuelle endringer i åpningstiden publiseres på facebooksiden vår.

Åsen idrettslag

Åsen Idrettslag ble stiftet i 1925, men for å kunne gi en forståelse for forholdene den gang og motivet for at Åsen IL ble stiftet, må vi tilbake til 1923. Åsen IL arbeider for å gi barn og voksne et ski- og fotballtilbud preget av trygghet, mestring og trivsel gjennom trening samt renn og kamper i sitt eget nærmiljø. Besøk oss gjerne på Åsen Stadion - Åsveien 589, 2030, Nannestad.

Kontakt? Send Solveig Hermansen en e-post på leder@aasenil.no

https://asen-il.spoortz.no/portal/arego/club/536


Publisert: 02.12.2022 11:16:05
Sist endret: 17.10.2023 08:30