Klubben vår

I samarbeid med Nannestad IL og School of Rock har tilbudet på fritidsklubben blitt utvidet og lokalene er blitt pusset opp. Blant annet har vi nå åpnet et helt nytt e-sport tilbud med ca. 15 datamaskiner og diverse spillkonsoller som Playstation, X-box, og VR-briller. School of Rock har etablert et egent øvingstilbud for rockemusikk - utstyr er kjøpt inn og lokalene er nå klargjort for dette. Oppgraderingene på fritidsklubben og har blitt realisert takket være tilskuddsmidler fra både Bufdir & Sparebankstiftelsen DNB.

Hva er på klubben da? 

Godt spørsmål!

Vi har en del forskjellige ting å drive på med. Som nevnt har vi et stort gamingrom med Playstation, X-Box og VR-Briller, men vi har også shuffleboard, biljardbord og airhockeybord. Vi også bodtennis, musikkannlegg, og brettspill. Men om du har lyst til å bare henge med venner eller slappe av i sofaen, er det også helt greit.

Vi har en storskjem også, og vi vil arrangere filmkvelder eller seriekvelder fremover. Kom innom og spør når neste filmkveld blir om du vil!

Kiosken vår drives av en dyktig praktikant som kan tilby pizza, brus, kinder maxi, blant annet. Her kan du betale med vipps, kort eller kontant. 

Kan jeg komme hit da?

Vi har åpent for ungdom i alderen 13-16 år (ungdomsskoleelever bosatt i Nannestad) hver torsdag fra kl 18-22. Fritidsklubben er i utgangspunktet stengt i skoleferiene, men det arrangeres ferieaktiviteter i sommer-, vinter-, og høstferien. Eventuelle endringer i åpningstiden publiseres på facebooksiden vår.

Vi vil at alle som bruker klubben skal kunne påvirke det som skjer, og alle er derfor velkomne til å komme med forslag til aktiviteter og innhold på klubben. Fritidsklubben skal være et trygt og rusfritt tilbud til barn og ungdom og på klubben skal du alltid kunne møte og snakke med trygge voksne. Si gjerne ifra til oss dersom det er noe du føler mangler på klubben!


Publisert: 29.11.2022 12:46:15
Sist endret: 12.04.2023 08:27