Innhold

Sommerferien

Sommeren er for mange barn og unge et stort høydepunkt i året, for da kommer Nannestad kommune ut med sommerskoleprogrammet vårt.

Hvert år ordner kommunen flotte ferieaktiviteter, både i samarbeid med Nannestad ungdomsskole og andre aktører, som UngHusflid, Nannestad Turlag, og NLS Romerike. Vi har til og med samarbeidet med Gjerdrum kommune for å sende ungdommene våre på dagstur til f.eks. Tusenfryd, Liseberg, og Gokart i Hønefoss. 

Tidligere år har vi arrangert D&D-kurs, Mesternes Mester, svømmekurs, kunstcamp, rideleir, og mye mer!

Vi satser på å fylle tre uker i sommerferien med aktiviteter og gøy. Alle skal ha mulighet til å bli med, og vi strekker oss lang for å tilrettelegge for deltagerne våre. 

Høstferien

Høstferien er en liten ferie som originalt kom til for at barn og unge skulle være med å høste poteter sammen med familiene sine. Dette er ikke lenger tilfelle, og Nannestad kommune har arrangert aktiviteter som fisketur, dansekurs, malekurs, og mye mer.

Høstferien varer bare en uke, og vi satser på kortere aktiviteter spredt utover den aktuelle uken. 

Vinterferien 

Vinterferien kommer alltid plutselig på, og siden det gjerne fremdeles er snø og is når det er vinterferie, har vi tidligere satset på dagsturer i Åslia, dagsturer til Trysil, pilketur, men også andre aktiviteter som alpakkavandring, mekkeverksted, bålkvelder, og mye mer. 

Vinterferien varer bare en uke, og vi satser på kortere aktiviteter spredt utover den aktuelle uken. 

Kontakt

Dersom du har forslag til aktiviteter som du eller ditt barn vil være med på så er det bare å ta kontakt med oss. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål som du ikke finner svar på her, men også dersom du trenger tilrettelegging. 

Du kan nå avdelingsleder for barn og unge, Monica Moer, enten på e-post eller på telefon 924 14 303. 


Publisert: 13.03.2023 09:11:42
Sist endret: 09.08.2023 14:43