Innhold

Nannestad ungdomsklubb er et kommunalt fritidstilbud for deg mellom 13 og 18 år (8.klasse tom. vg3). Vi har shuffleboard, biljardbord, bordtennis, air hockey, musikkanlegg, tv med ulike spill og egen kiosk. Om du bare har lyst til å treffe venner eller lytte til musikk eller se en film, er det også muligheter for det. Vi ønsker at dere som bruker klubben skal kunne påvirke det som skjer, og alle er derfor velkomne til å komme med forslag til aktiviteter, åpningstider og hvilke utstyr som skal være klubben. 

Ungdomsklubbens formål er å være et trygt og rusfritt tilbud til ungdom, og vi samarbeider også tett med kommunens utekontakter. På klubben skal du alltid kunne møte og snakke med trygge voksne. 

Åpningstider                                                                                                                                         

Ungdomsklubben følger skoleruta og holder åpent kl 18-22 hver torsdag.  Klubben er stengt i skoleferiene, og eventuelle endringer i åpningstiden publiseres på facebooksiden vår.

Ungdomstrim i Nannestadhallen

Fra 07.11.2019 setter vi igang med hallaktivitet på torsdager klokka 16:45-17:45. Her er alle ungdommer i alderen 12-19 år (8.kl- vg3.) velkomne, og det er ingen krav til form eller forkunnskap innen de idrettene/aktivitetene vi legger opp til. Vår eneste målsetning er å ha det gøy:)

Innholdet i øktene vil variere, men alle kan kan komme med forslag til aktiviteter.


Publisert: 27.08.2019 08:08:05
Sist endret: 27.08.2019 08:08