Innhold

Nannestad fritidsklubb er åpen for deg mellom 13 og 19 år (8.klasse tom. vg3). I lokalene våre har vi blant annet shuffleboard, biljardbord, bordtennis, air hockey, musikkanlegg, brettspill og tv med filmer og spill. Vi arrangerer en del aktiviteter og leker, men om du bare har lyst til å henge med venner eller slappe av i sofaen, er det også helt greit. På kjøkkenet har vi engasjert vår egen kokk fra mat- og restaurantfaglinja som hver uke disker opp med forskjellige middagsretter som kan kjøpes rimelig i kiosken vår.


Vi ønsker at dere som bruker klubben skal kunne påvirke det som skjer, og alle er derfor velkomne til å komme med forslag til aktiviteter og innhold på klubben. Fritidsklubben skal være et trygt og rusfritt tilbud til ungdom, og vi samarbeider tett med kommunens utekontakter og ruskonsulent. På klubben skal du alltid kunne møte og snakke med trygge voksne.

ÅPNINGSTIDER
Fritidsklubben følger skoleruta og holder åpent kl 18-22 hver torsdag. Klubben er stengt i skoleferiene, og eventuelle endringer i åpningstiden publiseres på facebooksiden vår

UNGDOMSTRIM

Før klubben åpner på torsdager, klokka 1645-1745 har vi aktivitet i hallen for ungdommer i alderen 12 - 19 år (8.kl- vg3.). Det er ingen krav til fysisk form eller forkunnskap innen de idrettene og aktivitetene vi legger opp til. Vår eneste målsetning er å ha det gøy:) Innholdet i øktene vil variere, men alle kan kan komme med forslag til aktiviteter.


Publisert: 27.08.2019 08:08:05
Sist endret: 27.08.2019 08:08