Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Jorun Marie Skryseth ble tildelt prisen for sin mangeårige innsats for teatertilbudet i kommunen. I tillegg til å ha idéen til og totalansvaret for Limaspillet, brenner hun for rekruttering av barn og unge til kulturlivet. Jorun sitt store engasjement og enorme innsats gjennom 20 år har skapt mange positive ringvirkninger for Nannestad og regionen ellers.

Tina Røe Skaar mottok stipendet for hennes imponerende prestasjoner innen kampsporten Taekwondo, som regnes for å være en av verdens ti største idretter. Til tross for lange sykdoms- og skadeavbrekk har Tina allerede i en alder av 25 år flere internasjonale medaljer og topplasseringer. Hun har blant annet EM-bronse i olympiske vektklasser fra 2015 og hun kvalifiserte seg for de olympiske sommerleker i Rio de Janeiro i 2016.

Foto: Hallgeir Garmo

Publisert: 09.01.2019 09:56:21