Vi har fått innbygger-app!

Nå kan du som innbygger laste ned en app og velge å følge oss. I appen kan du melde fra til oss og vi kan gi deg informasjon. Last ned Civis, en app for borgermeldinger og informasjon.

Iselinn Næss | Sist oppdatert: 30.05.2024 12:34 | Publisert: 29.05.2024 15:06:15

Driftsavdelingen anbefaler å laste ned innbygger-app

Driftsavdelingen

Foto: Iselinn Næss

Gjennom appen kan du melde fra til oss om for eksempel hull i veien, vannutfordringer eller fortelle oss om gatelys som ikke lyser. Du kan bruke kartet for å fortelle akkurat hvor feilen er. Vår driftsavdeling svarer på meldinger direkte i appen.

Denne appen fungerer veldig fint for oss, vi kan ha direkte dialog med innbyggerne i appen. Mange melder fra anonymt og da kan vi ikke svare direkte, men de får beskjed om vi har arbeid under behandling og når det er ferdig behandlet via appen, forteller enhetsleder Christian Walstad.

Hva kan innbyggere forvente når de legger inn en melding om en feil?

De kan forvente at det er en mer direkte linje inn til oss på drift og vedlikehold. Det skal ikke være lang saksbehandling og det blir mer direkte og enkelt og si ifra til oss. Innbyggere kan også se om feilen er meldt av andre via kartet. Og status for om den er under behandling, jeg anbefaler innbyggere å laste ned appen og ta den i bruk, sier Christian.

I appen kan du også velge å få informasjon fra oss og sette på varsling fra appen. Vi jobber med flere kategorier du kan velge å følge. Det vil komme informasjon om åpning og stenging av hageavfallsmottaket, når vi starter større asfalteringsarbeid, 17. mai program eller andre nyheter fra kommunen. Det er også en kategori for beredskaps- og krisemeldinger fra oss. Vi er i startfasen og vil jobbe med å legge inn mer informasjon i appen til deg som innbyggere i tiden fremover.

Les mer om hvordan melde fra til oss og finn lenke til å laste ned appen her: nannestad kommune