Innhold

Tursøstre – 52 overnattingsturer på 52 uker – En ekspedisjon over dørstokken 

Drømmer du om knitrende bål, stille skog eller å oppleve stjernehimmelen fra hengekøya? 

Hege og Stine Schultz Heireng ble kåret til årets villmarking i 2017. De fikk også Friluftslivsprisen samme år. Søstrene er kjent for et brennende engasjement for å få folk ut.

Søstrene Stine og Hege Schultz Heireng er ambassadører for det kortreiste friluftslivet, og viste gjennom prosjektet «52 turer på 52 uker» at store naturopplevelser ikke krever lang planlegging, mye erfaring eller store investeringer. De driver nettsiden tursøstre.no, har gitt ut boken «Norges beste tureventyr», og mottok i 2017 Den Norske Friluftslivsprisen og ble kåret til Årets Villmarking. I april 2018 er Tursøstrene aktuelle med ny bokutgivelse. 

 

Stine og Hege kommer til Nannestad bibliotek for å ta deg med på store naturøyeblikk i nærmarka og villmarka, men også for å dele humoristiske og engasjerende historier om hvilke utfordringer de har møtt på veien mot et aktivt friluftsliv. Noen ganger kan nemlig dørstokken være tyngre å forsere enn det å krysse Femundsmarka på langs eller bestige Europas høyeste fjell.

 

Enkel servering

 

Arrangør Nannestad Turlag og Nannestad bibliotek

 Tursøstre

Foto: Johnny Vaet Nordsko


Publisert: 16.03.2019 15:00:10
Sist endret: 16.03.2019 15:00