Nominer kandidater til Frivillighetsprisen 2018

Hvem fortjener Frivillighetsprisen for 2018?

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Nannestad kommunes frivillighetspris skal synliggjøre frivillighetens egenverdi og samfunnsverdi i tråd med «plattform for frivillighet». Prisen skal gis til en lokal forening, gruppe eller enkeltpersoner som har utmerket seg med frivillig innsats, engasjement og pågangsmot til beste for innbyggerne i Nannestad kommune. Frivillighetsprisen skal bidra til å synliggjøre gode eksempler til inspirasjon for andre, der frivilligheten utgjør en forskjell.

Vinneren vil motta et diplom og ett stipend på kr. 10.000.- og det er Oppvekst- og kulturutvalget i Nannestad kommune som vedtar hvem som skal tildeles prisen. Går prisen til enkeltperson, må denne velge et lag eller en forening som mottar pengene.

Nå kan alle i Nannestad nominere kandidat(er) som har gjort en ekstraordinær frivillig innsats i tråd med kriteriene.

Forslag til kandidater sendes til Nannestad kommune innen fredag 11. januar 2019.

Publisert: 21.11.2018 12:54:33
Sist endret: 21.11.2018 12:54