Stolpejakten i Nannestad ble arrangert for første gang i 2018. Stolpejakten er et samarbeid mellom Nannestad turlag, Gjerdrum O-lag og Nannestad kommune.

I år har vi plassert 70 stolper fordelt på Maura, Preståsen, Åsgreina og Eltonåsen.

Deltakere i alle aldre, Nannestadsokninger og tilreisende er alle velkomne på stolpejakt. Vi har også flotte uttrekspremier fra lokalt næringsliv. I en tid med restriksjoner på organsiert idrett, regner vi med at enda flere vil jakte stolper nå i år.

Kartbrosjyre er sendt til trykk og blir distribuert til alle husstander i juni. Brosjyrene blir da også tilgjengelig på kommunehuset, biblioteket, Shell Nannestad og YX i Maura. Kartet kan likevel lastes ned og skrives ut fra Stolpejakten sin facebookside. Kartbrosjyren er heller ikke påkrevd for å delta, last ned appen "Stolpejakten" og start jakten ved å scanne QR-koden på stolpene.

Stolpene står ute fra 09. mai til 31. oktober.

Mer informasjon finner du på www.stolpejakten.no

Publisert: 11.05.2020 13:21:11
Sist endret: 11.05.2020 13:22