Som sikkert mange er kjent med vurderer myndighetene å åpne arrangementer for flere enn 500 deltakere fra 1. september 2020. Dette har også passet godt for oss med tanke på avvikling av Romerikes Råeste 12. september. Men med all usikkerheten rundt smittevernhensyn, inkludert momentet at 1 metersregelen kanskje blir gjeldende ut året, vanskeliggjør dette både planlegging og gjennomføring av arrangementet vårt. Som et eksempel er lagbygging og lagdeltakelse en viktig del av konseptet, men med 1 meters-regelen lar dette seg ikke gjøre. Arrangementet er også såpass stort med både rigging av utstyr, søknad om tillatelser og rekruttering av frivillige, at vi ikke lenger kan utsette avgjørelsen.

Alle påmeldte deltakere vil bli kontaktet for å høre om de ønsker å flytte påmeldingen til neste år eller å få pengene tilbake. Det tenker vi er en fair tilnærming til alle deltakere.

Men alt er ikke svart. Vi har fått satt opp et svært telt i samarbeid med OB Wiik, vi har mye spennende nytt utstyr og vi er fremdeles mer enn motiverte for å planlegge neste Romerikes Råeste – som blir lørdag 11. september 2021! Vi håper våre samarbeidspartnere blir med oss videre på denne reisen – for nå lanserer vi også:

Team Romerikes Råeste! Vi ønsker å få mer bruk av teltet og idrettsområdet, i samarbeid med alle som er glade i aktiviteter. Derfor inviterer vi til en idédugnad onsdag 19. august kl. 18:00 i kommunestyresalen for å få gode innspill på hva Team Romerikes Råeste skal bestå av. Vi sender ut mer informasjon om dette rett over sommeren.

Har dere noen spørsmål eller kommentarer så er dere hjertelig velkommen til å ta kontakt enten med kultursjef Ronny Nilsen (tlf. 90517098, ronny.nilsen@nannestad.kommune.no eller med Hallgeir Garmo (tlf. 99397660, hallgeir.garmo@nannestad.kommune.no ).

Publisert: 18.06.2020 16:01:49
Sist endret: 19.06.2020 10:37