Sommerferieaktiviteter 2024!

Sommeren nærmer seg, og Nannestad kommune ønsker i år som i fjor velkommen til mange spennende ferieaktiviteter!

Karina H. - Kultur | Sist oppdatert: 10.06.2024 12:53 | Publisert: 14.05.2024 11:04:11

Gatekunst av spekkhoggere

Her kan du lese om ferieaktivitetene. Legg merke til dato og klokkeslett for de ulike aktivitetene. Et par av aktivitetene har ekstern påmelding, og i de tilfellene må du melde barnet ditt på aktiviteten med metoden som står i aktivitetsbeskrivelsen. 

Det er gratis å delta på aktivitetene med mindre det står noe annet i beskrivelsen av aktiviteten.

Justeringer i programmet kan forekomme.

PÅMELDING

Skytterskole uke 26: 26.-28.-juni. Kl. 09:00-14:00. Alder: 5.-10.-trinn.

Nannestad Skytterlag ønsker velkommen til skytterskole for nybegynnere! Skytterlaget stiller med våpen og utstyr, og det vil bli gitt opplæring i sikkerhet og våpenbruk på skytterbanen. Vi sørger for sosiale aktiviteter, og det vil bli servert enkel lunsj hver dag.

Sal & Sceneteknikk uke 26: 25.juni, 27.juni & 28.juni. Kl. 09:00-14:30. Alder: 7.-trinn-VG3.

Utforsk Nannestad kommunehus sitt tekniske utstyr og kulturarena! Du får en innføring i utstyret som blir brukt til arrangementer og konserter i kulturarenaen. Til slutt vil du kunne litt av alt en tekniker kan. Kurset varer i tre dager, tirsdag, torsdag og fredag i uke 26.

TINE Fotballskole uke 26: 24.juni-27.juni. Kl. 9-15. Alder: 1.-7.-trinn.

Bli med Bjerke IL for en uke fylt med fotball, idrettsglede og god stemning! NB! Denne aktiviteten har påmeldingsavgift. Egen påmelding til Bjerke IL via spond. Påmelding finner du her:

Påmelding

Bevervandring uke 26: 26.juni. Kl. 12-15. Alder: 1.-4-trinn.

De er fluffy, gnager på trær og bygger hyttene sine helt selv- de er bevere! Bli med på en spennende bevervandring for å lære om hva disse morsomme dyrene som bor her i kommunen vår. Sammen skal vi se på hvor de bor, lete etter bevertegn og lære mer om hva skogen i nærområdet har å tilby. Husk å ta med egen drikkeflaske og litt snacks om ønskelig. Foreldre er hjertelig velkommen til å bli med.

Viksvangen Rideleir uke 27: 1.-5.-juli. Kl. 09:00-15:00. Alder: 4.-10.trinn.

På Viksvangen Gård blir det rideleir i en uke. Riding, hestekos, stell, og uteaktiviteter i en uke. Ta med matpakke og drikkeflaske, og klær du ikke er redd for at kan bli skitten.

Gårdscamp – Inn på tunet på Kåråsen gård uke 27: 1.-5.-juli. Kl. 9:30-14:30. Alder: 2.-7.-trinn.

Er du glad i dyr og ønsker å se hvordan du driver en gård bør du melde deg på her!

Her finner du flott natur, topp motivert bonde og vennlige dyr som du kommer tett innpå. Det blir aktiviteter med hest, hund, geit og kanin og du vil lære om tradisjoner i landbruket og hvordan ressursene brukes i dag. Du blir med på gårdens produksjon og får kunnskap om forvalting av jorden på en naturlig måte. Dere spiser lunsj på gården som dere selv tilbereder og serverer. Husk å ta med utetøy som tåler å bli skittent og evt. regntøy og støvler.

Basketskole uke 27: 1.-5.-juli. Kl. 09:00-14:00. Alder: 1.-10.-trinn.

Dersom en uke med basketball høres fristende ut, så er det bare å melde seg på basketskolen! Nannestad IL stiller med flotte instruktører som står klare til å lære deg det de kan. Husk å ta med drikkeflaske.

Aquacamp uke 33: 12.-16.august. Kl. 09:30-15:00. Alder: 3.-7.-trinn.

Sammen med Nannestad IL og NLS blir det Aquacamp i Nannestad svømmehall! Aquacampen har fokus på aktivitet, felleskap, og idrettsglede, og det blir spennende aktiviteter som svømmeopplæring, førstehjelp, livredning, selvberging og mye mer. De fleste av disse aktivitetene foregår inne i svømmehallen men det vil også være andre aktiviteter ute og inne i form av ballsport, aktiviteter og samarbeidsleker. Husk matpakke og drikkeflaske. 

Påmelding finner du her:

Påmelding

Ta kontakt ved påmeldingsvansker!

Nannestad IL arrangerer også egen Aquacamp i uke 32, se tryggivann.no for påmelding.

Dagstur til Tusenfryd uke 33: 13.august. Kl. 09:00-19:00. Alder: 8.-10.-trinn.

Bli med på en frydefull dagstur til Tusenfryd tirsdag i uke 33! Vi fyller en buss med ungdommer og drar av gårde til vår alles kjære Tusenfryd for en dag fylt med latter, adrenalin og moro. Vi drar fra Nannestad Torg kl. 9, og er tilbake der kl. 19. Husk å ta med matpakke og drikkeflaske, eller penger til mat inne i parken.

Dagstur til Tusenfryd uke 33: 15.august. Kl. 09:00-19:00. Alder: 8.-10.-trinn.

Bli med på en frydefull dagstur til Tusenfryd torsdag i uke 33! Vi fyller en buss med ungdommer og drar av gårde til vår alles kjære Tusenfryd for en dag fylt med latter, adrenalin og moro. Vi drar fra Nannestad Torg kl. 9, og er tilbake der kl. 19. Husk å ta med matpakke og drikkeflaske, eller penger til mat inne i parken.

UngHusflid uke 26: 24.-27.juni. Kl: 9:00-14:00. Alder: 3.-9.-trinn.

Har du lyst å være med på Ung Husflid sin sommerskole? Hvis du liker å lære deg nye hobbyteknikker og lage ting selv, er dette er fin mulighet til det. For påmelding send e-post til Marit Dalen: unghusflid@nannestadhusflidslag.com. Pris for deltagelse er 800,- og alle som er medlem av Nannestad husflidslag får 100,- i rabatt

Sommerskolekorps uke 33: 13.-15.-august. Kl. 10-15. 

Lurer du på hvordan det er å spille i korps og har lyst til å prøve? Da er Sommerskolekorpset noe for deg! Skolekorpset i Nannestad arrangerer i år Sommerskolekorpset i uke 33 og de har med seg fantastiske instruktører som vil jobbe med notelære, rytmelære og musikkforståelse. Alle skal lære å spille blåseinstrument og ulike rytmeinstrumenter og et overkommelig mål er å gjennomføre en liten konsert ved avslutningen av sommerskolen. Påmelding til nannestadkorps@gmail.com. Kontaktperson: Hege Knutson Røtterud. Påmelding innen 25. juni.