Kommuneoverlegen melder tirsdag om 4 nye covid-19-tilfeller i Nannestad kommune. 3 av de 4 tilhører samme husstand og har forbindelse til en person som ble meldt smittet på lørdag. Hele husstanden er satt i isolasjon på hjemmeadressen. Husstandsmedlemmene har gjennomgående milde symptomer.

Dagens 4. smittetilfelle dreier seg om en person fra Sør-Europa som er satt i isolasjon på sitt oppholdssted. Vedkommende er symptomfri. Husstandsmedlemmer er satt i karantene.

Selv om vi har fått 4 smittetilfeller i Nannestad på samme dag, har vi kontroll over dem det gjelder og med smittesporingen. Totalt er det nå 3 husstander i kommunen med påvist smitte, men disse husstandene har ikke hatt kontakt med hverandre. Og det er en god ting, sier kommuneoverlege Tom Sundar.

Publisert: 18.08.2020 18:20:57
Sist endret: 19.08.2020 12:44