Skuronnfest 2018

Nannestad kommune arrangerer Skuronnfest 7. og 8 september i samarbeid med Bygdemuseet og frivillige lag og foreninger i Nannestad. Arrangementet markerer de nasjonale Kulturminnedagene hvor årets tema er Typisk norsk - ikke bare norsk.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Fredag kl 20-01

Det spilles opp til fest fra i storsalen på kommunehuset. I år blir det fokus på country- og rockabillymusikk. Servering av mat og salg av øl, vin og mineralvann.

Diozas (Meline Reenskaug og Cornelia Pethrus) starter opp kvelden med countrysanger fra blant andre Dolly Parton, Miley Cyrus, Rascal Flatts og Carrie Underwood.

Stråberries m/band (Anne Kristin Stakston Langvik, Conny Ørtoft og Eva Robertsson). Countrymusikk på sitt beste da tre lokale damer plukker fram kjente og fengende countrysanger.

Fat Fred & The Possumhunters er et band fra Romerike som spiller beinhard rockabilly ispedd swing og blues. Gutta leverer uptempo hillbilly som om det ikke eksisterer annet. Sammen med bandet får vi også oppleve Stina Stenerud og et par av musikerne fra Soul Replacement. Her blir det skikkelig trøkk!

Om Fat Fred and The Possomhunters: https://possum.no/index.php.

Kjøp billetter på www.bit.ly/2B31Fk0 eller i døren for kun kr. 200.-
Vi tar også Vipps. 18 års aldersgrense.

Lørdag kl 11-15

Lokale mat- og håndverksprodusenter inviteres til å danne et trivelig marked i området rundt bygdemuseet. Det vil her også bli ulike musikalske og kulturelle innslag og aktiviteter for store og små. Mer informasjon kommer!

Bedrifter/lag og foreninger som ønsker å stille med stand eller har ønsker/ideer til aktiviteter på Skuronnfesten kan melde fra til Hallgeir.Garmo@nannestad.kommune.no

Publisert: 18.07.2018 12:37:49
Sist endret: 18.07.2018 12:37