Romerikes Råeste - Idémøte

Nannestad kommune inviterer til idémyldringsdugnad i kommunestyresalen, Nannestad kommunehus, tirsdag 25. september kl. 18:00.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Nannestad kommune har det siste året litt i det stille jobbet med en idé om å skape et større regionalt arrangement i Nannestad. Idéen er nå i ferd med å bli en realitet – Vi skal 7. september 2019 arrangere et stort hinderløp i og rundt Nannestad sentrum. Dette har fått navnet Romerikes Råeste. Vi jobber med nettside og logo, og har mye spennende på gang.

Men for å få dette til på en god måte, trenger vi kloke hoder og gode innspill.

Vi inviterer med dette til en idémyldringsdugnad i kommunestyresalen, Nannestad kommunehus, tirsdag 25. september kl. 18:00.

Her vil vi presentere konseptet Romerikes Råeste – for å få tilbakemeldinger og innspill. Vi ønsker også å bygge en organisasjon som sammen kan være med å få til noe helt nytt i Nannestad og i regionen.

For å lykkes med arrangementet trenger vi:

-          Et godt samarbeid med grunneiere

-          Bistand og støtte fra skole, idrettslag, lag og foreninger – frivilligheten er meget viktig!

-          Få med oss næringslivet – se verdien i bidrag og profilering

Med dette ønsker vi å bidra til folkehelse, næringsutvikling, styrking av merkevaren «Nannestad» og skape minneverdige opplevelser for innbyggerne og tilreisende. Her har vi en ypperlig mulighet til et samlende arrangement, hvor den lokale kulturen, idretten og næringslivet får vist seg frem i våre flotte omgivelser.

Har du, laget ditt eller bedriften lyst til å høre med om dette? Da håper vi å se dere i kommunestyresalen 25. september kl. 18:00!

Publisert: 14.09.2018 13:20:32
Sist endret: 14.09.2018 13:20