Innhold

Kommunestyret i Nannestad tilsatte i dag ny kommunedirektør. Nytilsettingen var enstemmig og i tråd med formannskapets enstemmige innstilling.

Den nye kommunedirektøren heter Runar Kristiansen, er 54 år gammel og er bosatt i Lillestrøm. Han kommer opprinnelig fra Hamar. 

Runar Kristiansen har over tolv års erfaring som kommunedirektør (rådmann). De siste syv årene har han vært rådmann i Nord-Odal kommune i Innlandet. I tillegg til de løpende oppgaver, har han blant annet arbeidet med store og viktige næringssaker, samt jobbet strukturert og kreativt for å snu befolkningsnedgangen i Nord-Odal. Før dette var Kristiansen rådmann i Leirfjord kommune i Nordland i fem år. 

Kristiansen, har sterk kulturfaglig bakgrunn, herunder også ti år som kommunal etatssjef/kultursjef, hvorav fem år i Skien kommune tidlig på 2000-tallet. Kristiansen har også bakgrunn som lærer fra videregående- og folkehøgskole, samt fra egen næringsvirksomhet innen import, kunstformidling og forlagsvirksomhet.  

Runar Kristiansen tiltrer som kommunedirektør i Nannestad kommune 1. juni. 

Vi er glade for å lande tilsettingsprosessen med et enstemmig vedtak, og ser fram til å samarbeide med Kristiansen. Nannestad kommune er inne i en spennende tid, med omorganiseringer og store investeringer som hele befolkningen vil få glede av. Vi tegner snart kontrakt for rehabilitering og bygging av nytt bibliotek/kulturhus/kommunehus. Ny svømmehall følger hakk i hel. Det samme gjør nye demensboliger og kulturtorg, samt en betydelig opprustning av dagtilbudet for utviklingshemmede. Kristiansen vil bli toppleder i en kommune i sterk vekst og med stort potensiale. Vi gleder oss til å få ham ombord.


Publisert: 22.02.2021 19:03:42
Sist endret: 22.02.2021 19:07