Målet med treffet er å bidra til at barn som ikke er i barnehage får mulighet til å lære gjennom å være sammen med andre barn. Det er også en fin måte å tilby nettverk for nye og etablerte innbyggere. Tilbudet er i regi av PPT. 

Vi besøkte treffet og spurte deltakere hvordan de synes det er å ha et tilbud som åpent småbarnstreff i kommunen?

Arthur og lillesøster Olivia er på småbarnstreffet sammen med mamma Marike Braakma.

- Det var helsestasjonen som fortalte meg om småbarnstreffet, og det er en fin måte å la barna få leke litt med andre barn før de skal begynne i barnehagen, og så er det fint for meg å komme meg ut litt, sier Marike.

Barn på småbarnstreffmamma på åpent småbarnstreff

Elias og pappa Daniel Pinheiro har vært på treffet flere ganger.

- Jeg benytter meg av tilbudet her på åpent småbarnstreff for å sosialisere Elias slik at det bli lettere for han når han begynner i barnehage, forteller Daniel, som er i pappapermisjon, han anbefaler også flere pappaer i permisjon om å komme på treffet.

Far og sønn på åpent småbarnstreff

Hardie og mamma Jane Kuus forteller også at treffet er fint for å leke med andre barn og å komme seg ut å treffe andre foreldre som er hjemme med barn. 

Mor og sønn på åpent småbarnstreff

Tvilling-mamma Caroline Haug er på treffet for andre gang sammen med tvillingene Tomine og Thelma. 

- Siden jeg går hjemme frem til tvillingene skal i barnehage, er det veldig fint å få sosialisert dem. For de som går hjemme er dette et veldig fint tilbud, det blir liksom en liten førbarnehage, forteller Caroline. 

Mor og tvillingdøtre på åpent småbarnstreff

Ønsker du å delta kan du møte opp på torsdager fra kl.9 i det hvite bygget på andre siden av veien for Nannestad kirke; Nannestadvegen 245.

Les mer her


Publisert: 18.04.2023 14:50:59
Sist endret: 18.04.2023 15:40