Informasjon til foresatte 5. - 7. trinn!

I forbindelse med gjenåpning av skolen for 5. - 7. trinn i morgen tirsdag 12. mai, ber vi dere vennligst om å lese igjennom og sette dere inn i informasjonen som ligger i linken under. Det er i tillegg viktig at dere snakker med barna deres om informasjon og smittetiltakene. Informasjonen i linken er felles informasjon for skolene i hele kommunen. I tillegg kommer følgende informasjon som er spesifikt for Kringler-Slattum skole:

- Skoletilbudet vil være noe redusert og vil være som følgende: mandag og fredag kl. 08.20 - 12.40, tirsdag kl. 08.20 - 13.00, onsdag kl. 08.20 - 12.00 og torsdag kl. 08.20 - 14.00. Når det gjelder elever som har rett på skyss og spesialtransport så er dette ivaretatt.

- Vi oppfordrer på det sterkeste at oppmøte på skolen til skolestart er så nære starttidspunktet som mulig, da det ikke vil være mulig for elevene å komme inn i skolegården før skolen starter.

- Hvert trinn har fått merket opp prikker på skolens område som de skal stå på når de stiller opp ute.

7. trinn har inngang ved garderobene til gymsalen, 6. trinn har inngang ned på baksiden av skolen ved musikkrommet og 6. trinn har inngang ved hovedinngangen. Det er merket opp med klassetrinnet der de skal stille opp.

- NB! Husk å ta med låne pc tilbake til skolen igjen. Disse kan leveres ute ved avlevering og hentesonen, som er ved bussstoppen. Her vil det være noen som tar de i mot på morgenen i morgen. Minner om at både pc og lader må leveres tilbake.

Vi gleder oss til å se dere igjen i morgen :-)

Felles informasjon til foresatte 5.-7. trinn - fra kommunen.

Publisert: 11.05.2020 14:34:03
Sist endret: 11.05.2020 14:34