Alle over 65 år får tilbud om en oppfriskningsdose av koronavaksine. Dette er bestemt av regjeringen etter råd fra Folkehelseinstituttet.

Vil øke beskyttelsen mot å bli alvorlig syk
Det er tegn til at beskyttelsen mot alvorlig sykdom faller i den eldre delen av befolkningen.
Målet med en oppfriskningsdose til eldre er å øke beskyttelsen mot å bli alvorlig syk av covid-19, og å gi høyere grad av beskyttelse mot nye virusvarianter og forlenget beskyttelse. Det er frivillig å vaksinere seg.
FHI anbefaler at kommunene starter med aldersgruppen 85 år og eldre samt sykehjemsbeboere, deretter er det aldersgruppene 75-84-åringene og så 65-74-åringene.

Les mer her: Oppfriskningsdose til eldre og sykehjemsbeboere

Vi starter med å vaksinere de eldste. Beboere på sykehjemmet blir vaksinert der, mens andre får sin vaksine i brakkene ved Biblioteket (Teiealleen 9).
Vi kaller inn til dose 3 i uke 42 etter alder og starter med de på sykehjemmet og over 90 år.

Dose 3 til personer med nedsatt immunforsvar
Vi tilbyr dose 3 til alle som tilhører gruppe 1 eller 2 i FHIs oversikt over hvem som anbefales dose 3
Hvis du tilhører en av disse gruppene og ønsker vaksinedose 3 kan du bestille time selv ved å ringe vaksinetelefonen 40 02 24 80 (tast 1) som er åpen mandag til fredag 08:30-14:30.

All vaksinering, både koronavaksine og influensavaksine, vil foregå i brakkene ved biblioteket (Teialleen 9) med unntak av 19. november.

Publisert: 12.10.2021 15:09:15
Sist endret: 14.10.2021 12:12