Innhold

"Nye" Nannestad ungdomsskole ble i går 9.november offisielt åpnet og overrakt til elever og lærere ved skolen. Det var ordfører Hans Thue og elevene Sigrid Johansen Herseth og Sondre Skredderberget  fra elevrådet som fikk æren av og være med å klippe snoren. Anleggsperioden for prosjektet  har vart i drøyt et år, og elevene fikk skryt for å ha vært flinke og tålmodige fordi de har tilbrakt et skoleår i trange brakker. Selv med mange elever, byggearbeider og maskiner på hele skoleområdet har det ikke vært en eneste ulykke. 

Rektor Irene Berger tok i mot skolen og påpekte over for elevene at de nå må ta godt vare på den nye skolen de har fått. Skolen har nå plass til 630 elever. Prosjektet har kostet 181 millioner kroner og Nannestad har nå fått en skole for framtida. Skolen har fått flott kantine, auditorium og flere vrimlearealer både ute og inne.

Under kan du se noen bilder fra skolen:

NUS - uteNUS - ute aktivitetsområdeNUS -ute aktivitetsområde 2NUS - EkerNUS - auditorieNUS - møteromNUS - arbeidsrom lærereNUS - kantine/kjøkken


Publisert: 10.11.2017 08:20:27
Sist endret: 10.11.2017 08:20