Det er i helgen påvist covid-19 smitte hos elever på Nannestad ungdomsskole.

Med bakgrunn i smittesituasjonen har kommuneoverlegen besluttet at alle elever og ansatte ved ungdomsskolen må holde seg i karantene til og med 30.11.20.

Karantene

Dersom du bor sammen med en person som er i karantene, følger du rådene som gjelder for den generelle befolkningen. Du bør holde god avstand til voksne personer som er i karantene. Utvikler den du bor med symptomer mens vedkommende er i karantene, skal du også i karantene.

Hva kan du gjøre mens du er i karantene?

Karantene betyr at man kan gå tur ute, så lenge man holder 2 meters avstand til de man ikke bor sammen med. Man kan ikke gå på skole eller fritidsaktiviteter i karanteneperioden. Man kan heller ikke gå på besøk eller få besøk.

Testing

Ansatte og elevene testes ved teststasjonen i løpet av uka.

Ved spørsmål bes foreldrene ta kontakt med smittesporingsteamet i kommunen på telefon 477 93 868 mellom kl 10:00 og 16:00 alle dager.

Publisert: 23.11.2020 12:27:18
Sist endret: 23.11.2020 12:31