Innhold

Det er nå mulig å tømme toaletter fra båter i Hurdalssjøen direkte til godkjente mottaksanlegg. Ordførerne i Hurdal, Eidsvoll og Nannestad besiktiget og åpnet anleggene i går 8. juli.

Kommunene Eidsvoll, Nannestad, Hurdal og Ullensaker har i samarbeid med Andelva Båtforening og Hurdal Båt- og Snekkeforening nå etablert følgende godkjente mottaksanlegg: 

  • Hurdalssjøen nordvest: Vestsidevegen 60. Hurdal Båt- og Snekkeforening. På utsiden av klubblokalet. Kun porta potti tømming.  
  • Hurdalssjøen sørøst: Nedstrøms E6, i Merra. På brygga til Andelva Båtforening. Både tømming av porta potti og slange på brygga til å tømme tanken om bord.   

Det er gratis å tømme båttoalett for alle, også innbyggere som ikke er medlemmer av båtforeningene. Takk til Andelva Båtforening og Hurdal Båt og Snekkeforening for at de tar ansvar og er vertskap for dette tilbudet! 

Vi minner om at all tømming av septik til innsjøer og vassdrag er forbudt. Og vi oppfordrer båteiere med toalett om bord til å ta turen innom et av mottaksanleggene, bli kjent med bruken og ikke minst være behjelpelig med å påsé at det holdes rent og pent rundt anleggene.   

Ordfører i Hurdal Paul Johan Moltzau, Hurdal Båt- og snekkeforening Thomas Sørlien, ordfører i Nannestad Hans Thue ved anlegget i Hurdal.

 

Ordfører i Hurdal Paul Johan Moltzau, Ordfører i Eidsvoll John-Erik Vika, Andelva båtforening v/Jarl Arne Rønning og ordfører i Nannestad Hans Thue ved anlegget ved Andelva.

Nyt sommeren og båtlivet – og bevar Hurdalssjøen ren og fin!


Publisert: 09.07.2020 08:26:19
Sist endret: 09.07.2020 09:02