Har du testet positivt på en selvtest, kan du nå på en enkel måte registrere den selv . Vi anbefaler alle som tester positivt om å bruke denne registreringsmetoden Da sparer vi tid og vi kan komme raskt i gang med smittesporingen. Vi gjør oppmerksom på at selvtester ikke vil være tellede for registrering i koronapasset. PCR-test bør gjennomføres både for å bekrefte hurtigtest og for å få positive prøver registrert i koronapasset.

Gå inn på denne lenken Registrering av positiv hurtigtest | Nannestad , og logg deg inn med BankID. Da kan du bl.a. registrere testdato, personopplysninger, antatt smittested og om du har symptomer. Når svaret er registrert, vil du motta en SMS-bekreftelse med instrukser om hva du skal gjøre og lenke til mer informasjon på Helsenorge.no. Om du har spørsmål utover informasjonen du får i smsen og på helsenorge.no kan du ringe smittesporingsteamet på telefon 47 79 38 68.

Ved positiv selvtest må du bekrefte denne med PCR-test, gå i isolasjon og varsle alle dine nærkontakter. Bestill time til PCR-test snarest mulig på Helsenorge.no.


Publisert: 06.01.2022 15:17:37
Sist endret: 16.11.2022 14:46