12 husstander i Nannestad får denne uken hjemmebesøk av en rådgiver innen strømsparing. Dette er en del av kampanjen «klimasmart», som gir råd til innbyggere i kommunen om hvordan redusere forbruket av strøm.

Selv om tilbudet med hjemmebesøk er fullsatt, er det fortsatt mulig å få gode råd. Energirådgivere sitter klare foran telefon og PC til å svare på spørsmål. Fram til nyttår er disse linjene åpne og du kan få svar på små og store spørsmål om energisparing.

Smarte energitiltak kan for eksempel være varmepumpe, å bytte dører og vinduer, sette opp solceller eller enkle tiltak for å spare vann eller strøm. Mange av ordningene gir ENOVA støtte til.

Energirådgiver besvarer henvendelser på telefon og epost mandag - fredag fra klokken 0900 til 1500 på telefon 466 26 000 eller post@energiportalen.no.

Gå gjerne inn på kampanjesiden for å lese mer: https://klimasmart.no/

Kampanjen fra Akershus Fylkeskommune er en del av fylkeskommunens klimastrategi og finansieres av fylkeskommunen. Energiportalen AS og Energibygg AS leverer rådgiverne til kampanjen.

Publisert: 03.12.2019 12:11:09
Sist endret: 03.12.2019 12:11