Kulturprogrammet for våren 2024

Vårens kulturprogram er her!

Nannestad Kultur | Sist oppdatert: 22.03.2024 09:05 | Publisert: 07.03.2024 13:36:33

"Kulturprogram Nannestad våren 2024" på turkis bakgrunn, med bilde av skiløype, Kari Slaatsveen, Stian Carstensen, og Hanan Abdelrahman.

Foto: Nannestad kommune

Nå er vårens kulturprogram her!

Vi håper du vil ta en titt. Her er det nemlig noe for en hver smak, alt fra skijubileum til konsert med Kvelertak.

Det blir god stemning med Abba-show, og klassisk konsert med vakre toner fra Mozart til Puccini. Kanskje du vil på Afternoon Tea i Kafé Hestehoven?

Lørdag 9. mars blir det på ny barnefestival på kommunehuset, og for ikke å glemme at Lørdag 16.mars kommer Stian Carstensen og Kari Slaatsveen med en helaften om gjedde.

Gled dere til fredagstreff, dansekvelder, kunstutstilling og ikke minst Nannestadfestivalen 2024!

Se programmet her

Her kan du kjøpe billetter