Innhold

Torsdag 10. oktober markerer biblioteket Verdensdagen for psykisk helse med utstilling og kaffe.Verdensdagen for psykisk helse

 

 

Fredag 11. oktober kl. 11.00 kommer Per Anders Nordengen til Fredagstreffet. 

Per Anders Nordengen   Foto: Calle Huth / Studio Illegal

I forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse kommer Per Anders Nordengen til Fredagstreffet, for å kåsere over temaet GI TID. Dette er et kåseri med humor og alvor om livsglede, god hverdagshelse, sutring og begeistring.

Per Anders Nordengen er en av landets mest etterspurte foredragsholdere. Han er kjent for sin muntlige fortellerform og sin evne til å formidle alvor med glimt og humor. Både i næringslivet, i foreninger og organisasjoner har han underholdt, berørt og engasjert tusenvis av tilhørere.

Fredagstreffet er et samarbeid mellom Biblioteket, Sanitetsforeningen, Pensjonistforeningen og Frivilligsentralen, og vi samarbeider denne gangen også med kirkene i Nannestad.

 

 

 

Lørdag 12. oktober fra kl 11.00 Hobbyverksted med lesestund og servering.

                                     kl. 14.00 Konserten "KåL spiller Knutsen og Ludvigsen"

KåL står for Knutsen og Ludvigsen og er et tributeband som har børstet støv av Knutsen og Ludvigsen sine sanger. Knutsen og Ludvigsen er to rare fyrer som har laget mange spennende og flotte sanger til glede for både voksne barn og barn. De bor i virkeligheten inne i en tunnel. 

KåL vil gjerne spre deres herlige, uhøytidelige og morsomme musikk til barn i alle aldre. Her blir det gjenhør med grevlinger, kuer, konger, syltetøy, matpakker, prinsesser og litt juba-juba. 

Det legges vekt på allsang og aktiviteter for publikum. De har underholdt i barnehager og skoler på Romerike i flere år. Her kan nostalgiske voksne også hygge seg med «Grevling i taket», «Kanskje kommer kongen», «Hallo hallo» «Dum og deilig» og mange flere klassiske sanger.

 

KåL består av: Egil Hjorteset, Stein Kulseth, Svein Johnsen og Rune Sigvartsen. 

Gratis inngang.

 

KåL   KåL   Foto: Jørn Scholz


Publisert: 16.09.2019 13:14:14
Sist endret: 16.09.2019 13:14