Nannestad og Gjerdrum kommune får flere vaksinedoser enn tidligere antatt de neste ukene. Som følge av økte leveranser av vaksiner til dose 2, kan du få tilbud om vaksinering tidligere enn det tidspunktet du opprinnelig har fått. Ansatte i skoler og barnehager får mulighet til å framskynde vaksinedose 2 grunnet skolestart.

Fra og med i dag, 16.08.21, er endring av time for dose 2 åpnet for alle innbyggere. Det må ha gått minst tre uker fra første vaksinedose ble satt til andre dose kan settes.

Helsepersonell og skole-/og barnehageansatte som er folkeregistrert i andre kommuner, må ringe vaksinetelefonen (40 02 24 80 (tast 1)) for å flytte timen til dose 2.

For å flytte timen din logger du deg inn på Helsenorge.no. Her velger du "Timeavtaler" og "Bestill time". Velg vaksinasjon og finn en ledig time som passer for deg. Når ny time er valgt blir den gamle timen automatisk avbestilt. Ved stor pågang kan det i noen tilfeller oppstå feilmeldinger. Da anbefaler vi at du prøver igjen!

Vi ber om at så mange som mulig flytter timen selv via Helsenorge.no, og ikke ringer til vaksinetelefonen for å få endret sin time.

Publisert: 16.08.2021 08:50:37
Sist endret: 16.08.2021 08:50