Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Kommune-Kari er en Chat-bot, en virtuell robot, som skal svare på spørsmål via chat.

Kommune-Kari gir nettsidene et mer personlig preg, og du møter Kari med en gang du åpner forsiden til en av kommunene.

-        Kari blir aldri lei av å svare på spørsmål om kommunens tjenester, søknadsfrister eller kontaktinformasjon. Hun jobber 24 timer i døgnet og sørger for at kommunen alltid er tilgjengelig for sine innbyggere.

Kari vil gjøre kommunene mer effektive. Hun forstår dialekt, stavefeil og kan svare på over 3000 spørsmål allerede.

Spør Kari om det du lurer på

Kommune-kari blir smartere for hver dag og alle kommunene har robottrenere som jobber med å gi henne gode svar på relevante spørsmål du stiller henne.

-        Vi ønsker at innbyggerne spør Kari om det de lurer på, slik at vi kan hjelpe henne til å bli best mulig.

Kari skal allerede kunne svare på typiske spørsmål kommunen får. Det kan være spørsmål om nærmeste barnehage, om alle kan bygge bod i hagen, om det er ledig stilling som lærer i kommunen. Kommune-Kari er ikke utlært og vi ønsker at du hjelper med å lære henne mer.

Digital satsning

Kommunenes nettsider er en massiv informasjonskanal og det kan være vanskelig å navigere seg rundt for å finne svar på det du lurer på.

-        Vi vet at de som besøker nettsidene våre kommer for å finne svar på det de lurer på. Det er et mylder av informasjon fra oss, og ved å alltid være tilgjengelig til å svare på spørsmål hjelper vi de besøkende til å få svar på kun det de lurer på.

Målet med den nye roboten er å gi innbyggerne svar på det de lurer på. At Kommune-Kari skal gi deg umiddelbar tilgang til informasjon uten at du må ringe, sende e-post eller søke opp informasjonen selv.

Kari skal være en chat-tjeneste i første omgang som supplement på Innbyggerportalene våre, men på sikt ser vi for oss at nettsidene vil se annerledes ut enn de er i dag og derfor vil vi fokusere på fremtidens teknologi.

Fakta:

-        DGI sammen med Sem & Stenersen Prokom står for leveransen av chatboten til de 6 Øvre Romerikekommunene Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes og Ullensaker.

Publisert: 30.08.2018 12:31:10
Sist endret: 30.08.2018 12:31