- Jeg har alltid drømt om å bli fastlege. Det er et krevende, men givende yrke, og man må hele tiden holde seg oppdatert på kunnskap. Jeg er glad for at Nannestad kommune gjør tiltak for å ivareta fastlegene sine, forteller Kine.

Kine var ferdig med utdannelsen i 2020, og skal bli spesialist i allmennmedisin. Hun har fått en nyopprettet hjemmel, som sørger for å få ned belastningen for legekontoret.

- Som lege vil jeg være en lyttende og tålmodig lege, som samtidig stiller krav til mine pasienter. Det å bli kjent med pasientene mine over tid og følge dem i opp- og nedturer inspirerer og motiverer meg,  forteller Kine.

Akkurat nå har Kine 409 ledige listeplasser. Og er klar for å bli kjent med og ta imot nye pasienter i Nannestad. Her finner du listen over fastleger og kan bytte mellom dem

Fastlege Kine Haugerud Røtterud

1.november starer Thusanth Sivapathasundaram som fastlege ved Nannestad legesenter, han er spesialist i allmennmedisin og har flere års erfaring som fastlege i Åmot kommune. Listen hans vil bli tilgjengelig i starten av oktober. 


Publisert: 31.08.2023 09:31:41
Sist endret: 31.08.2023 09:39