Kafé Hestehoven utvider åpningstiden

Den nye kaféen i kommunehuset er mye besøkt, og det er ikke rart; for maten, stemningen og menneskene her etterlater en uforglemmelig følelse. Planene og drømmene for fremtiden i Kafé Hestehoven er mange. Nå utvides åpningstidene og det blir middagsservering på torsdager mellom kl.16.00 og 18.00.

Iselinn Næss | Sist oppdatert: 05.03.2024 14:45 | Publisert: 05.03.2024 14:41:22

Anne Grete og Lilly på Kafé Hestehoven

Anne Grete og Lilly på Kafé Hestehoven

Foto: Iselinn Næss

Åpningstiden i  Kaféen

Kafè Hestehoven er åpen for alle som ønsker det. Velkomne hit enten du er innbygger, ansatt i kommunen, besøker kommunehuset eller er publikum på et kulturareangement på vår kulturarena. Åpningstidene for kaféen er:

  • Mandager, tirsdager og onsdager kl.10.00 – 15.00
  • Torsdager kl.10.00 til 18.00  
  • Fredager kl. 10.00 – 15.00

På kafé Hestehoven jobber Lilly og Anne Grete. De to blide og imøtekommende damene er begge utdannet kokk og Anne Grete er også utdannet konditor. Lilly som jobber som Kaféleder er glad for å kunne være tilgjengelig for alle de besøkende som kommer til kafé Hestehoven.

- Jeg liker å stå på og lage god mat og bruke mine faglige erfaringer. Dette blir som et annet hjem for de som kommer hit og jeg er opptatt av å ha hjemmelaget mat som er rimelig, sunn og innbydende, forteller Lilly.

Både Lilly og Anne Grete er opptatt av hjemmelaget mat og at Kafé Hestehoven skal være et sted hvor alle føler seg velkommen.

- Jeg er opptatt av kafé Hestehoven skal være et sted hvor alle i alle aldre føler seg velkomne. Vi er jo rett ved biblioteket og de har bøker for alle aldre og kafé Hestehoven skal la folk sitte her og ta en kaffekopp og lese en bok og nyte denne plassen, sier Lilly.  

Alle innbyggere er velkomne til å stikke innom kafeen uavhengig av om de skal til kommunehuset i annet ærend eller ikke. Her er det noe godt for alle og enhver enten man vil ta en god kopp kaffe, en god lunsj eller nå også middag på torsdager.

Bilder

Mat fra HestehovenMat fra HestehovenMat fra HestehovenMat fra HestehovenMat fra Hestehoven