Kjære alle sammen,

2020 ble ikke helt det året vi hadde forventet her i Nannestad, eller for den del, andre steder heller.

I stedet for gode kultur- og idrettsarrangementer i regi av kommunen,  lag og foreninger, ble det et vell av kanselleringer og utsettelser som følge av koronapandemien. Vi skjønner at mange er skuffet. På den andre siden har tiltakene også vært nødvendige for å redusere smittetrykket i samfunnet.

Sannsynligvis er det våre barn og unge som har hatt det tøffest, noe helsedirektør Bjørn Guldvog har beskrevet på en god måte. Økt ensomhet som følge av mindre tid med venner. Periodevis stengning av skoler, idrettsanlegg og kulturaktiviteter. Alt dette setter sitt preg på mulighetene for å drive organiserte aktiviteter, men her har dere også vist at det går an å få til mye gjennom egenorganisert lek og aktiviteter. Vi er imponert over dere som har stått i dette.

Nå nærmer vi oss julehøytiden og noen velfortjente fridager. I kulturvirksomheten er vi godt i gang med planleggingen av 2021. Vi jobber nå med alternative lokaler siden kommunehuset skal bygges om. Samtidig - med en vaksine nært forestående legger vi opp til den nye normalen med arrangementer på plakaten igjen det kommende året. Det er også gledelig at det nå kommer nye tilbud til våre ungdommer, med gode eksempler som e-sport på fritidsklubben i samarbeid med Nannestad IL og et eget lokale for ungdom hos Romerike Gammelbilklubb.

Alt dette og mere til skal vi få promotert i alle våre kanaler i tiden fremover. Jeg kan garantere at vi står på videre for våre innbyggere, i et tett samarbeid med lag og foreninger.

Vi ønsker alle sammen en riktig god jul og et godt nytt år! Måtte 2021 bli et virkelig godt år!

Hilsen kultursjef, Ronny Nilsen

Publisert: 18.12.2020 10:53:38