- Jeg har jobbet med dette siden 2012, forteller Rune, den siste tiden har det vært en økning i antall henvendelser. Vi lever i en tid hvor mange sliter og trenger økonomiske råd og hjelp. Økningen i henvendelser kan også handle om vår tilgjengelighet og at folk vet at vi finnes, forteller Rune med et smil.

- Det skal være lav terskel for å kontakte oss, fortsetter Jane, vi er tilgjengelige for alle, og ingen spørsmål er for små. Det er ingen forutsetning at man må motta tjenester fra NAV for å kontakte oss, alle innbyggere kan kontakte oss, fortsette Jane.

Rune og Jane er tilgjengelige på epost, sms og telefon frem til kl.16.00 alle virkedager. De ringer tilbake dersom noen har sendt sms om at de vil bli ringt opp.  

-Det er ganske mange som ringer oss, og vi hjelper gjerne. Noen ganger klarer vi å løse ting på telefonen, mens problemstillinger som krever mer veiledning setter vi opp en samtale og så kommer innbyggere inn til oss og får veiledningen her i et møte, forteller Jane. 

Les mer om økonomisk rådgiving på vår nettside 

Trenger du eller noen du kjenner en prat om økonomiske utfordringer, ikke nøl med å tipse om Jane og Rune eller å kontakte dem selv. 

Økonomiske rådgivere hos NAV


Publisert: 07.09.2023 16:46:37
Sist endret: 07.09.2023 16:50