Mandag 25. november inviterer Nannestad kommune alle lag og foreninger til kurset «Klubbens styrearbeid i praksis». Kurset arrangeres i regi av Norges Idrettsforbund og gir deltakerne grunnleggende forståelse for hva som er styret sitt ansvar og arbeidsområde, samt hva det vil si å være tillitsvalgt i et lag eller forening.

Du blir kjent med de viktigste lovene og reglene og du får tips om gode verktøy for styrearbeidet. Uansett om du er ny eller har mange år bak deg kan et slikt kurs være med å gjøre hverdagen enklere i ditt lag eller forening.

Vi innleder kurset med utdeling av Nannestad kommunes Frivillighetspris 2019, Ragnhild Hagas stipend og Stipendet for unge lovende utøvere.

Deltakelse er gratis for alle lag og foreninger i Nannestad. Om du sitter i styret i historielaget, kunstforeningen eller kanskje Åsen Il håper vi du tar turen til kommunestyresalen denne kvelden. Enkel bevertning.

Tid: 25. november kl 17.30
Sted: Kommunestyresalen