Workshop 16. oktober kl. 1830 på kommunehuset i Nannestad

Gjennom Gardermoregionen (Gardermoregionens interkommunale politiske råd) er det besluttet å  jobbe med en overordnet strategisk næringsplan for regionen og kommunene på Øvre Romerike.

Det er Innovasjon Gardermoen v/daglig leder Runar Bålsrud (avtroppende ordfører i Hurdal) som holder tak i prosessen og inviterer til en workshop sammen med Nannestad kommune for å diskutere og lære.

Brenner du for lokale arbeidsplasser, utvikling av bedriftsnettverk og næringsklynger og vil du være med på å løfte frem næringslivet i Nannestad? Ja da bør du legge turen innom vår workshop på Nannestad kommunehus(kommunestyresalen), onsdag 16.oktober kl. 18.30-21.00.

Hvis du ikke har anledning til å møte, men har lyst til å bidra,  send gjerne noen betraktninger/svar på de 5 problemstillingene under til post@innovasjon-gardermoen.no og merk emne med Strategisk Næringsplan.

I løpet av kvelden skal vi jobbe oss gjennom ulike spørsmål og scenarioer slik som blant annet:

1.            Har du konkrete innspill til satsingsområder for ny næringsutvikling i Nannestad?

2.            Hvilke områder av det eksisterende næringslivet i Nannestad kan tenkes å passe inn i en regional setting?

3.            På hvilken måte kan du/dere i Nannestad dra nytte av en felles næringsplan?

4.            Kan man skape noe mer innen næringslivet i Nannestad gjennom samarbeid med andre bedrifter i regionen?

5.            Hva kan næringslivet i Nannestad bidra med i regionen, og hva kan regionen bidra med for Nannestad?

Hvis du kan komme, meld ifra til runar@innovasjon-gardermoen.no innen mandag 14.oktober.

Publisert: 02.10.2019 12:07:48
Sist endret: 02.10.2019 12:07