Nannestad kommune har tatt i bruk varslingssystemet Varsling24 for at innbyggeren i et definert område kan varsles om hendelser via SMS.

Vi kan varsle på SMS til mobiltelefon og talemelding til fasttelefon.

Når blir systemet brukt?

Det kan for eksempel være ved vannavstengning, stengte veier, evakuering og andre forhold som krever rask informasjon. Det kan også brukes til å sende informasjon som kommunen mener er relevant å nå ut til alle innbyggere med.

Varslingssystemet er integrert med et kartsystem som gjør at kommunen raskt kan varsle alle som bor i et geografisk område.

Du må aktivt gjøre en registrering av ditt telefonnummer på adressen din dersom du:

• Nylig har flyttet eller av andre grunner ikke er oppført med telefonnummeret ditt på adressen
  • Har mobiltelefon registrert på arbeidsgiver
  • Har hemmelig telefonnummer
  • Merk: Bedrifter/organisasjoner  må registrere kontaktpersoner med mobilnummer for å kunne motta varsling på virksomhetens adresse

Kan vi nå deg?

Det finnes to ulike registre man kan velge å registrere seg i for at vi skal nå privatpersoner (Her kan du også kontrollere om du allerede er registrert).

www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon  I dette felles nasjonale kontaktregisteret anbefaler vi å legge inn både mobiltelefon og e-postadresse da mange henvendelser fra det offentlige vil foregå her i fremtiden. Dette på lik linje med selvangivelsen som dere kanskje er kjent med fra tidligere.

Bedrifter

For bedrifter blir kontaktinformasjon hentet fra enhetsregisteret.

Tilleggsoppføringer

Har du behov for å motta varslinger for en adresse i tillegg din oppføring i offentlige register?

Gå inn på varslemeg.no

Publisert: 29.01.2019 13:01:37