Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


I år er det noe mer snø enn normalt, og det kan oppstå lokale problemer når snøen begynner å smelte og vannet samler seg. Det er helt avhengig av været om det blir en rask snøsmelting som resulterer i store vannmengder eller om snøsmeltingen vil foregå stille og rolig.

Vi har samlet noen tips til dere: 

  • Se over stikkrennene i nærområdet ditt, ser du at de er tettet av kvister eller annet så kan det utgjøre en stor forskjell om du plukker bort det som ligger foran munningene. 
  • Hvis du har en bekk som er lagt i rør i nærområdet, så vil vi gjerne ha beskjed om du ser noe som tetter inntaket og du ikke kan utbedre det selv. Vi skal gå over bekkinntakene etter beste evne fremover, men vi er avhengige av at dere følger med og melder inn til oss ved problemer. 
  • Hvis dere bruker å få vann i kjelleren kan dere vurdere å kjøpe en egen pumpe, slik at man har en egenberedskap hvert år.  Det finnes flere pumper med forskjellige kapasiteter og det behøver ikke nødvendigvis å bli et dyrt innkjøp. 
  • På gule sider finner dere kontaktinformasjonen til lokale entreprenører som kan hjelpe dere hvis dere får vann i kjelleren. Nødetatene rykker i utgangspunktet kun ut til hendelser hvor det er fare for liv, helse og store verdier. 
  • Se over forsikringene dine og hvilke vilkår de har når det kommer til vannskader og fukt. 

Vakttelefonene til Nannestad kommune, Kommunal drift

Vakttelefon kloakk: 66 10 51 60 / 90 47 75 83

Vakttelefon vann: 66 10 51 61

Vakttelefon veg: 66 10 51 60 / 90 47 75 83


Publisert: 03.04.2018 10:25:38
Sist endret: 03.04.2018 10:25