Høstferien faller over oss som høstblad, og i uke 40 er det flere aktiviteter barn og unge i Nannestad kommune kan bli med på. Påmeldingen er åpen, og det er bare å melde ditt barn på aktivitetene som det står beskrevet under hver enkelt aktivitet. 

Naturskolen Gnist: Høstferiecamp - 2.oktober-4.oktober. Alder: 5.-7.-trinn.

Naturskolen Gnist arrangerer friluftsbasert høstferiecamp for barn ved 5.–7.trinn i Nannestad kommune. Tilbudet er for deg som vil være med å skape gode opplevelser gjennom lek og utfordringer i naturen. Dersom gruppen ønsker, vurderer vi frivillig overnatting ute i naturen til siste dagen. Eventuell behov for transport igjennom uka, samkjøres med deltakere og kursholdere. 

Kurset foregår mandag 2.10 til onsdag 4.10. Mandag brukes til å bli kjent og lære enkle friluftsferdigheter, samt sammen planlegge aktiviteter for de to andre dagene. Det eneste som er sikkert, er at vi skal ut i naturen. Mer info med påmelding.

Påmelding skjer her: Naturskolen GNIST

Kinokveld. 2.oktober. Kl. 17-19. Alder: 1.-3.-trinn.

Bli med på kinokveld! Vi samles for en fin kveld med film, og alle kan ta med det de vil av snacks og brus. Kanskje blir det Disney-film? 

Påmelding skjer via e-post til Karina H. Spørsmål kan sendes samme vei. Mer info ved påmelding. 

Mekkeklubb - 2.oktober og 4.oktober. Kl. 18-21. Alder: 8.trinn-20 år.

Romerike Gammelbilklubb åpner dørene for de som ønsker å mekke på bil og andre kjøretøy i høtferien. I nesten nye lokaler stiller de med verksted, verktøy, og kunnskapsrike voksne som hjelper til der det trengs. Ta gjerne med egent prosjekt eller egent verktøy dersom du vi, og kos deg med mekking.

Ingen påmelding behøves, men kontakt gjerne Marius Espenes på tlf 90287071 dersom du lurer på noe. Mekkeklubben holder til i Gamle dalsveg 146, 2032 Maura.

Kinokveld. 6.oktober. Kl. 18-20. Alder: 4.-7.trinn.

Bli med på kinokveld! Fredagskveld blir det kinokveld for kommunens 4.-7.-klassinger. Alle kan ta med det de vil an snacks og drikke, med unntak av energidrikk. 

Påmelding skjer via e-post til Karina H. Spørsmål kan sendes samme vei. Mer info ved påmelding. 

Basketskole for jenter - 2.oktober-6.oktober. Kl. 12-15 hver dag. Alder: 3.trinn til 18 år.

Gratis basketskole for jenter i alderen 8 til 18 år. Basketskolen er gratis, og finner sted i Råholthallen i Eidsvoll. Deltagerne blir delt inn i gruppe etter alder. 

Påmelding skjer her: Basketskole for jenter

UngHusflid - 2.oktober-3.oktober. Kl. 9-14 hver dag.

I høstferien vil UngHusflid arrangere aktiviteter mandag og tirsdag. Her får du mulighet til å lage forskjellige ting. Husk matpakke og drikke, vi serverer frukt. Pris for to dager er 300,- og da er alt av materialer inkludert. 

Påmelding skjer via SPOND eller via e-post til unghusflid@nannestadhusflidslag.com så fort som mulig. 


Publisert: 19.09.2023 15:41:31
Sist endret: 20.09.2023 15:08