Høstferien er rett rundt hjørnet!

I samarbeid med flere aktører har vi gleden av å invitere barn og unge i Nannestad til å bli med på høstferieaktiviteter i kommunen. Vi håper at alle finner noe de synes er spennende.

Alle aktivitetene er gratis, og førstemann til mølla-prinsippet gjelder.

Påmelding åpner 16.september, meld på her

Disco & Hiphop Dans

EM, VM, og Norgesmester i dans, Hege Rasmussen, stiller klar for dansekurs. Hun skal lære vekk både disco og hiphop, og kurset passer både for nybegynnere og for dem som har danset litt disco og hiphop før.

Fisketur

Det finnes flere flotte vann i Nannestad, og midt i høstferien inviterer vi til fisketur. Vi drar på fisketur selv om solen ikke vil titte frem, så husk å kle seg etter været tilsier. Vi tar med oss pølse og brød så griller vi sammen.

Malekurs: Marmorering

Om barnet ditt liker å være kreativ og male, så er dette malekurset midt i blinken. Bli med å prøve den persiske maleteknikken ebru, som også blir kalt marmorering! På malekurset skal vi lære å male på vann, før kunstverkene overføres til papir som barna får med seg hjem. Kurset passer perfekt for de som vil lære seg noe nytt!

Ride og Friluftsleir

Dersom hest er alt som betyr noe i livet for ditt barn, er denne ride– og friluftsleiren på Viksvangen Gård et must. Her kan hen nemlig bli med og oppleve en uke med hester, riding, gård– og friluftsliv. Det blit turer ut i skogen både med og uten hestene.

Åpen Fritidsklubb

Ungdomsklubben åpner dørene for alle 8.-10.-klassinger i Nannestad. Kom innom for å chille med oss, spille brettspill eller på Xbox. Vi har også biljardbord, shuffleboard og airhockey. Mye forskjellig, med andre ord! Ingen påmelding nødvendig, bare møt opp.

Mer informasjon og påmelding

Publisert: 16.09.2022 02:33