Har du ikke kjøpt billetter enda? Her kan du sikre deg de beste plassene.

Storsalen i kommunehuset er nyoppusset og kulturarenaen er klar for å ta imot publikum og gi varige inntrykk!

- Det blir en forrykende festaften med Nannestads kulturliv. Publikum får virkelig oppleve bredden av sjangere og musikkuttrykk. Dette er jo først og fremst en scene for lokalt kulturliv, og da er det et ønske fra oss i kulturavdelingen at det er nettopp disse aktørene som skal få vise seg frem og være de første som tar i bruk denne flotte kulturarenaen vår, forteller Inga Lotte Nordbye kulturkonsulent i Nannestad kommune.

Nannestad janitsjarkorps er en tradisjonsbærer i lokalt kulturliv og åpner naturlig nok konserten 23.september. Du får oppleve alt fra rock med band fra Holter Kulturhus til klassisk musikk på kommunens nyrestaurerte flygel. Kanskje du ønsker en smakebit fra Limaspillet, eller er i stemning for å høre country? La deg begeistre når hele tre lokale kor slår seg sammen og leverer et storslagent kormedley. Alt dette på en og samme kveld!

Aktørene på scenen denne dagen vil være de første som får benytte det nye lyd og lysanlegget. 

- Nå er endelig det fantastiske lyd- og lysanlegget vårt ferdig installert og de aktørene som er med på denne festforestillingen er de som virkelig får teste anlegget. Her kan publikum glede seg, for dette blir en skikkelig festforestilling, sier kultursjef Håvard Stamsø-Ellingsen.

Storsalen i kommunehuset

Høstens kulturprogram er lansert! Og ligger på nettsiden og alle innbyggere vil få det i postkassen snart. kulturprogrammet høst 2023


Publisert: 13.09.2023 14:35:44
Sist endret: 13.09.2023 15:59