Vi har nå innført et smittesporingsssystem, med felles database for alle kommunene på Øvre Romerike og flere andre kommuner i Norge.

Dersom du har testet positivt for korona, kan du nå hjelpe oss med å gjøre smittesporingen mer effektiv ved å registrere nærkontaktene dine selv. Dette er med på å effektivisere arbeidet smittesporingsteamet i kommunen gjør.

For å benytte løsningen må du først ha blitt registrert for oppfølging av smittevernteamet i kommunen. Når dette er klart kan du via lenken under logge deg inn med BankID/MinID eller BankID på mobil, og rapportere inn nærkontakter.

Dersom du ikke har BankID/MinID eller BankID på mobil, vil rapportering av nærkontakter foregå over telefon som tidligere.

Her kan du logge inn for Selvrapportering av nærkontakter

Publisert: 16.10.2020 07:47:00
Sist endret: 16.10.2020 10:45