Du kan forhåndsstemme på Nannestad bibliotek, Teiealleen 9, i perioden mandag 10. august til fredag 10. september.

Åpent mandag - fredag kl. 10.00 - 15.00 med utvidet åpningstid til kl. 20.00 på følgende datoer:

mandag 30. august
torsdag 2. september
mandag 6. september
tirsdag 7. september
onsdag 8. september
torsdag 9. september

Forhåndsstemmemottakere er Sissel Bjørnsrud-Næss og Martin Skrebergene

Husk legitimasjon

For å kunne stemme må du ha med legitimasjon som må inneholde navn, bilde og fødselsdato.

Digitalt valgkort

Velgere med stemmerett som har mottatt digitalt valgkort, oppfordres til å laste ned eller ta skjermbilde av valgkort så det er klart når man kommer for å stemme.
De som har reservert seg mot elektronisk post i kontakt- og reservasjonsregisteret, eller som ikke har oppdatert eller bekreftet kontaktinformasjonen sin i registeret de siste 18 månedene, får valgkortet tilsendt på papir.

Det er trygt å avgi stemme til stortings- og sametingsvalget.
Vi ivaretar smittevern ved å følge egen smittevernveileder for gjennomføring av valg. Alle må bruke håndsprit. I valglokalet er det bla. avstandsmarkering og plexiglass mellom velger og stemmemottaker, men bruk gjerne munnbind.

Hvis du har symptomer, er i karantene eller isolasjon kan du ikke møte opp ved valglokalet.
Kontakt kommunen for å gjøre avtale om å avgi stemme ved å ringe telefon 66 10 50 00 eller e-post til postmottak@nannestad.kommune.no

For mer informasjon: https://www.nannestad.kommune.no/valg

Publisert: 10.08.2021 10:35:32