Marius forteller sin sterke historie og formidler verktøyene han fikk for å snu sin motgang til medgang. Han oppfordret også alle elevene til å bruke verktøyene når de møter motgang, for alle vil møte motgang i livet.

Hedda og Oskar på 10. trinn på ungdomsskolen synes foredraget til Marius Løken var veldig bra!

- Han formidlet på en utrolig god måte, og var skikkelig morsom også, vi merket at han har erfaring, sier Oskar.

- De verktøyene han snakket om kan vi bruke selv også dersom vi møter motgang, jeg likte spesielt det med å ha et godt sosialt nettverk, ikke bare en indre kjerne, men det å utvide litt og ha en større sirkel, sier Hedda

I foredraget oppfordret Marius elevene til å være hyggelig med hverandre, smil og hold døra for noen, selv om du ikke kjenner dem. Beskjeden var klar: Vi må løfte blikket og se folk rundt oss.

- Det er fint å bli minnet på å være hyggelig med alle, det er jo ofte slik at man er det med dem man henger med, men vi kan alle være hyggeligere med alle rundt oss, avslutter Hedda.

Det er frivilligsentralen ved Marianne Stallvik kråkmo som arrangerte foredraget ved bruk av folkehelsemidler fra Nannestad kommune. Foredraget ble holdt for Videregående skole torsdag ettermiddag denne uken.

Bilder

Hedda og Oskar på 10. trinnOskar, Marius og HeddaForedragForedrag


Publisert: 14.10.2022 11:37:18
Sist endret: 14.10.2022 14:08