Feiring av frivilligheten i Nannestad – fredag 11. november 2022

200 ildsjeler fra over 40 ulike lag og foreninger var fredag 11. november samlet på Nannestad videregående skole for å bli hedret og takket for sin frivillige innsats i Nannestad.

For å markere slutten på frivillighetens år inviterte Nannestad kommune, Nannestad frivilligsentral, kulturrådet og idrettsrådet til en helaften med 3-retters middag, underholdning og prisutdelinger.

«Flott gjennomført arrangement, nydelig mat, glade mennesker og topp underholdning», er oppsummeringen fra en av kveldens gjester, Hege S. Abrahamsen.

Gjestene ble ønsket velkommen med velkomstdrink til fengende rytmer fra Steinsgårdskroken spel- og danserlag. Elever fra Nannestad videregående skole stod for utmerket mat og servering kvelden igjennom.

Kveldens høydepunkt var i tillegg til topp underholdning fra Stian Carstensen utdeling av årets frivilligpris. Bjarne Skjennum fra Bjerke IL Fotball ble hedret som verdig vinner av prisen for sin mangeårige innsats for fotballen og frivilligheten i bygda.

I tillegg til frivilligprisen ble også tre unge lovende utøvere hyllet denne kvelden. Dorthe Marie Enebakk og Alexander Fengsrud ble tildelt prisen ‘Bjørn Dæhlies fond til skiidrettens fremme i Nannestad’ samt at Amalie Christensen fikk prisen ‘lovende utøver’ for sine prestasjoner som ung landeveissyklist.

I løpet av 2022 har to frivillige organisasjoner feiret 100-år. Både Nannestad IL og Bjerke Jeger & Fisk fikk derfor litt ekstra oppmerksomhet denne kvelden med dikt og historiefortellinger fortalt av Villy Ruud fra Nannestad Historielag og Bygdemuseet. Historiefortelleren ble selv hedret helt på slutten av kvelden med overrekkelse av et kunstverk fra Brigitte Bo Stolpmanns samling ‘Vormadalens Ravinelandskap’. Kunstverket var en gave i forbindelse med Villys utnevnelse som vinner av kulturprisen i 2021.

 

Bjarne Skjennum fra Bjerke IL Fotball mottar sin pris.


Publisert: 16.11.2022 09:45:26
Sist endret: 16.11.2022 11:43