Innovasjon og bærekraft er hovedfokus for Gardermoregionens egen innovasjonspris. Premien er 100 000 kroner, som vinneren kan bruke til egne innovasjons og bærekrafttiltak. Fristen for å nominere andre eller søke på vegne av egen bedrift er 1. september 2022.

Innovasjonsprisen for Gardermoregionen skal gå til en etablert og motivert bedrift eller organisasjon som ser muligheter med nye og bærekraftige løsninger.

Det er Innovasjon Gardermoen, DNB, GRIP, Norges Vel, BDO, Raadmannen AS, Romerikes Blad og Nordby Eiendom som står bak prisen.

Kriterier for å delta

Bærekraft handler om både økonomiske, sosiale og miljømessige forhold og de som nomineres til prisen vil bli vurdert ut fra seks områder som dekker alle disse forholdene. En jury vil legge vekt på disse kategoriene:

• Verdigrunnlag
  • Innovasjon
  • Samfunnsbidrag
  • Økonomi/nøkkeltall
  • Merkenavn/visualitet
  • Bærekraft

Det er bedrifter og organisasjoner med aktivitet i Gardermoregionen som kan søke om prisen.

Slik deltar du

Er din bedrift eller organisasjon en aktuell kandidat til Innovasjonsprisen for Gardermoregionen? Da kan du nominere bedriften ved å fylle ut søknadskjemaet, det finner du ved å trykke på knappen nedenfor.

Søknadsskjema Innovasjonsprisen

Fristen for å nominere/søke er 1. september 2022.

Slik kåres vinneren

Basert på nominasjonene vil juryen plukke ut inntil 10 kandidater til et eget intervju med juryen.
På bakgrunn av søknad og intervju kåres det en vinner.
Vinneren blir annonsert på Gardermokonferansen 2022, som går av stabelen 17. november 2022.

Premien

Vinneren av Innovasjonsprisen for Gardermoregionen får 100 000 kroner som skal benyttes til ett eller flere bærekrafttiltak i egen bedrift.
I tillegg får vinneren inntil 10 timer gratis rådgivning for etablering av bærekrafttiltak fra BDO.

Publisert: 30.06.2022 11:02
Sist endret: 30.06.2022 11:04